STRAVIČAN SNIMAK PLJAČKE KLADIONICE KOD KRUŠEVCA! Naoružani upali, govorili su "OVO JE PLJAČKA", a radnik ih goloruk TERAO NAPOLJE! DRAMA! (VIDEO)
Foto: Printskrin

izašao kao pobednik

STRAVIČAN SNIMAK PLJAČKE KLADIONICE KOD KRUŠEVCA! Naoružani upali, govorili su "OVO JE PLJAČKA", a radnik ih goloruk TERAO NAPOLJE! DRAMA! (VIDEO)

Crna Hronika -

Junak odbrane kladionice u Parunovcu kod Kruševca je Veselin Ivković (33) koji je iz drame koja se odigrala noćas oko 3,10 u lokalu, gde radi više od 10 godina, izašao kao pobednik, i to pošto se goloruk suprostavio naoružanim pljačkašima.

- Stajao sam za šankom kada su došla dva momka, naoružana, mislio sam stvarno da je šala i rekao sam “izađite napolje” - svedoči radnik Veselin Ivković.

- Oni su ponavljali samo “pljačka, pljačka, pare, pare”, a ja “izađite napolje”. Imali su kapuljače i marame preko lica i u jednom trenutku, uperili su pištolj i pušku u mom pravcu. Ispalili su metak, a ja sam se tek tada bacio iza šanka. Pokušali su da uzmu novac, ali sam pokušao da sačuvam kasu. Nisam ni svestan šta sam uradio, jednostavno sam hteo da odbranim pazar. Kada sam pregledao snimke sa sigurnosnih kamera, kao da sam tek tada video šta je sve moglo da se dogodi. Možda je i adrenalin bio u pitanju, pa sam tako reagovao, priča ovaj hrabri mladić. Kasa se u tom koškanju našla na podu kladionice, a novac prosuo. Razbojnici su pokupili tek malo više od 7.000 dinara, što je minimalno, budući da je pazar premašivao 100.000 dinara. - Oni su pokupili to malo sa poda i pobegli, a ja sam potrčao ka vratima da ih pridržavam rukama i telom - svedoči dalje za “Novosti” Ivković. - Viknuo sam jednom gostu koji je bio na aparatima da mi brzo donese prsluk, gde su mi bili ključevi. Kada sam zaključao kladionicu, pozvao sam policiju, šefa kladionice, gazdu. Sa policijom su došli i forenzičari, uzeli su otiske sa kase, a mi smo dali izjave u policiji.

Kurir.rs/novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track