KRV prštala NA SVE STRANE

ZEMUNCI JOŠ PREPRIČAVAJU ŠTA SE DESILO USRED BELA DANA: Našli se da pogledaju lokal, a onda je jedan POTEGAO NOŽ (KURIR TV)

Crna Hronika -

Muškarac (45), čiji identitet nije utvrđen, izboden je juče u Zemunu, na uglu ulica Rajačićeve i Svetogorske, a policijska patrola i Hitna pomoć zatekle su ga povređenog preko puta pozorišta Madlenijanum dok je na trafici tražio pomoć.

Brutalni napad se, kako saznajemo, dogodio u 12.50.

foto: Zorana Jevtić

- Sumnja se da su se dvojica muškaraca tu našla po dogovoru, najverovatnije kako bi pogledali neki lokal. Međutim, došlo je do svađe među njima, pa je jedan potegao nož i izbo drugog po glavi, ramenima i leđima, a potom pobegao, priča naš izvor i dodaje:

foto: Zorana Jevtić

- Očevici su potvrdili da su čuli vrisku i muškarca koji viče: "Brate, nemoj da me biješ".

foto: Zorana Jevtić

Takođe, videli su i čoveka u krvavoj dukserici koji je nešto ostavio u parkiranom automobilu, pa potom otišao do trafike, sve vreme krvareći. Na trafici je radnici zatražio vodu i tu je pao.

foto: Zorana Jevtić

Naš izvor dodaje da je povređeni vozilom Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar na odeljenje reanimacije. Lekari se i dalje bore za njegov život.

1 / 10 Foto: Zorana Jevtić

Celom dužinom Rajačićeve ulice juče su bili vidljivi tragovi krvi, a prolaznici su bili preplašeni, pošto se kasapljenje desilo usred bela dana.

- Zaista jezivo. Plaši me pomisao da usred bela dana može da se desi ovako nešto, ispričao je jedan prolaznik.

Policija traga za osumnjičenim.

(Kurir/J.I)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja