Najnovije vesti

STRAVIČAN PRIZOR! Muškarac čije je telo nađeno U ZABITI kod Leskovca, a čija glava je odvojena od tela, je ARHITEKTA (41) IZ BEOGRADA! Porodica traži posebnu istragu zbog OVOGA
Foto: Dragana Udovičić

užas

STRAVIČAN PRIZOR! Muškarac čije je telo nađeno U ZABITI kod Leskovca, a čija glava je odvojena od tela, je ARHITEKTA (41) IZ BEOGRADA! Porodica traži posebnu istragu zbog OVOGA

Crna Hronika

Rođaci arhitekte (41) iz Beograda, čiji je raspadnut leš nađen na brdu iznad Predejana, u blizini Leskovca, zatražili su detaljnu istragu njegove smrti

Oni ne veruju u zvaničnu verziju po kojoj se arhitekta krajem avgusta, posle svađe sa ženom, obesio na zabačenoj i nepristupačnoj lokaciji iznad Predejana.

Nesrećni Beograđanin, čije ime policija nije saopštila, nestao je još 18. avgusta, kad se sa nevenčanom suprugom vraćao iz Grčke. Oni su napravili pauzu u Predejanu, da se odmore i osveže, ali su se tad žestoko posvađali.

Arhitekta je, navodno, kazao ženi da ona sama autom produži za Beograd i da će on ostati neko vreme u Predejanu, da razmisli malo o svemu. Ona se tada vratila kući, ne znajući šta se s njenim mužem desilo.

Arhitekti se potom izgubio svaki trag i naredna dva i po meseca se samo nagađalo gde je završio, a onda je meštanin Predejana M.S. početkom novembra na brdu pronašao raspadnut obezglavljen leš.

- Otišao sam na brdo da proverim vodovodnu cev, pomoću koje se ja i moje komšije snabdevamo vodom. Dok sam se penjao strmom i teško prohodnom stazom, naišao sam na strašan prizor. Ugledao sam raspadnut leš, glava je bila odvojena od tela. Sledila mi se krv u žilama. Osećao se jeziv smrad. Odmah sam pozvao policiju, ispričao je meštanin.

Prvi rezultati istrage pokazali su da je u pitanju samoubistvo i da se sredovečni muškarac obesio, a da se glava, usled truljenja, odvojila od tela, koje je potom palo sa omče.

Pošto se sumnjalo da je reč o nestalom arhitekti iz Beograda, pozvana je njegova porodica da dođe u Predejane kako bi pokušali da identifikuju leš. U međuvremenu, naložena je i DNK analiza kako bi se identitet i zvanično potvrdio.

Kako smo saznali, otac i brat pokojnog arhitekte prepoznali su ga po delovima odeće. Međutim, kad su otišli na mesto gde je leš nađen, posumnjali su da je on možda ubijen, a da je telo naknadno odvučeno na pusto i nenaseljeno brdo.

- Da je hteo da se ubije, mogao je da izabere neki drugi i lakši način. Zašto bi se pentrao po nekoj zabačenoj čuki, po kozjim stazama, pa da se tamo besi o drvo, to nema nikakve logike. Zato zahtevamo detaljnu istragu kako bi se utvrdila prava istina o ovoj tragediji, kazali su policajcima otac i brat stradalog arhitekte.

(Kurir.rs/Informer)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...