POKRENUTA ISTRAGA PROTIV TROJICE DILERA IZ BEOGRADA: Tocilo pao u Mladenovcu sa 77 kg čistog heroina, drogu nabavljao iz Turske pa je prodavao u Srbiji
Foto: MUP Srbije

velika akcija mup

POKRENUTA ISTRAGA PROTIV TROJICE DILERA IZ BEOGRADA: Tocilo pao u Mladenovcu sa 77 kg čistog heroina, drogu nabavljao iz Turske pa je prodavao u Srbiji

Crna Hronika -

Tužilac za organizovani kriminal je nakon saslušanja, doneo naredbu o sprovođenju istrage protiv Mladena Novakovića, Saše Nikolića i Velibora Cvetkova, za koje se sumnja da su trgovali drogom.

Kako se navodi u saopštenju MUP, sumnja se da su njih trojica kao organizovana kriminalna grupa od početka avgusta do danas iz Turske nabaljali velike količine heroina.

Dodaje se da je hapšenje usledilo posle višemesečnog rada policijskih službi na teritoriji Beograda.

"S obzirom na izuzetnu čistoću - kvalitet heroina, članovima ove organizovane kriminalne grupe donosila je višemilionsku zaradu. Vođa ove organizovane kriminalne grupe sumnjiči se da je jedan od najvećih distributera heroina na teritoriji Republike Srbije, koji je snabdevao druge kriminalne grupe radi dalje prodaje krajnjim korisnicima", navodi se u saopštenju.

Podsetimo, prilikom pretresa kod uhapšenih zaplenjeno je oko 77 kilograma heroina, i oko pola kilograma kokaina, čija se ulična vrednost procenjuje na oko 5 miliona evra.

Tom prilikom oduzeto je više skupocenih motornih vozila i jedan motocikl.

Uhapšenima je određen pritvor.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track