SMRT NOVOSADSKOG INVESTITORA: Žabac dve godine pod istragom
žrtva i osumnjičeni... Miličević i Tubić, Foto: Privatna Arhiva

viŠe TUŽILAŠTVO

SMRT NOVOSADSKOG INVESTITORA: Žabac dve godine pod istragom

Crna Hronika -

istraga protiv Tubića se vodi zbog sumnje da je 7. novembra 2017. godine na parkingu u Bulevaru despota Stefana u Novom Sadu sugrađaninu Spasoju Miličeviću naneo teške povrede sa smrtnom posledicom

Ni posle dve godine nije završena istraga protiv bivšeg dečka pevačice Goce Božinovske, Nebojše Tubića Žapca (58), osumnjičenog da je u novembru 2017. pretukao Spasoja Miličevića (63), investitora iz Novog Sada, koji je dan kasnije preminuo u bolnici.

Iz novosadskog Višeg javnog tužilaštva, koje vodi istragu o Miličevićevoj smrti, objašnjavaju da medicinsko veštačenje još uvek nije završeno. - Sudskomedicinski odbor Medicinskog fakulteta u Nišu nije postupio po našoj naredbi od 9. jula ove godine da se uradi sudskomedicinsko veštačenje - objašnjavaju iz tužilaštva.

Podsetimo, istraga protiv Tubića se vodi zbog sumnje da je 7. novembra 2017. godine na parkingu u Bulevaru despota Stefana u Novom Sadu sugrađaninu Spasoju Miličeviću naneo teške povrede sa smrtnom posledicom. Miličeviću su tada drvenom letvom nanete višestruke povrede - imao je polomljena rebra, nos i povređeno uvo, a dan kasnije je preminuo u Urgentnom centru, jer mu je, kako je utvrđeno obdukcijom, stalo srce.

- Žabac je u pritvoru bio od 10. novembra 2017, kada je uhapšen. Polovinom marta 2018. mu je određena mera zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor. On je tu merio kršio, napuštao je stan bez prethodnog odobrenja suda te je 18. maja vraćen u pritvor - podseća izvor.

Posle sedam dana, Tubić je ponovo pušten iz pritvora i dozvoljeno mu je da se brani sa slobode.

Bio teško ranjen LOBANJA OD PLASTIKE

Nebojša Tubić je posle privođenja zbog smrti Spasoja Miličevića rekao „da se ničega ne seća“. - Pričao je da je bio ranjen 2012. Govorio je o tome kako mu je sada dve trećine lobanje od plastike i da često zaboravlja - podseća izvor Kurira.

Kurir.rs/ S. S. Foto: privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track