KAMERE SNIMILE TRENUTAK PADA MUŠKARCA SA KAFIĆA KOD BETON HALE: Policija utvrđuje da li je slučajno pao ili ga neko gurnuo (KURIR TV)
Foto: Nemanja Nikolić

strašno

KAMERE SNIMILE TRENUTAK PADA MUŠKARCA SA KAFIĆA KOD BETON HALE: Policija utvrđuje da li je slučajno pao ili ga neko gurnuo (KURIR TV)

Crna Hronika -

Pad sa parkinga, noćas oko 4.30, iznad jednog kafića kod Beton hale bio je noćas fatalan za muškarca. Kamere na lokalnim objektima su zabeležile trenutak pada nastradalog mladića.

Kada su stigle na lice mesta, nadležne službe su muškarca zatekle sa povredama glave, koje su bile kobne po njegov život. On je ubrzo preminuo u bolnici.

Kako nezvanično saznajemo, on je navodno bio u alkoholisanom stanju.

Iz Hitne pomoći su potvrdili da je muškarac nađen u Karađorđevoj ulici, u blizini kafića, da je bio u kritičnom stanju i da je odvezen na reanimaciju koja je bila neuspešna.

Na snimku se vidi kako muškarac pada, a policija će utvrditi da li je tragedija rezultat obračuna ili napada ili je u pitanju splet nesrećnih okolnosti.

Prema rečima doktorke Nade Macure, muškarac je definitivno ubijen, ali još tačno ne može da se utvrdi da li ga je neko udario tupim predmetom, gurnuo ili je bačen od nekud.

Policija utvrđuje pod kojim okolnostima se smrtonosni pad desio.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja