SIN MIROSLAVA ILIĆA TERORISAO KOMŠILUK! Naslednik slavnog pevača NAPRAVIO HAOS na Novom Beogradu!
Foto: Nemanja Pančić, Nemanja Nikolić

DRAMA

SIN MIROSLAVA ILIĆA TERORISAO KOMŠILUK! Naslednik slavnog pevača NAPRAVIO HAOS na Novom Beogradu!

Crna Hronika -

Marko Ilić (42), sin pevača Miroslava Ilića, napravio je haos u zgradi u kojoj stanuje na Novom Beogradu, zbog čega je morala da interveniše i policija, saznaje Kurir.

Prema rečima našeg izvora, drama se dogodila u noći između petka i subote, a svemu je prethodilo to što je Marko puštao glasnu muziku u svom stanu.

Urlao i pretio

- Iz njegovog stana dopirala je buka. Bila je noć i komšije nisu mogle da spavaju. Valjda ga je neko od njih upozorio na kućni red i zamolili su ga da ugasi ili barem smanji muziku. Njega je to razbesnelo, pa je izleteo iz stana i počeo da divlja - kaže naš izvor i dodaje da je tek tada usledila vrlo neprijatna scena, koja je uznemirila gotovo sve stanare višespratnice na Novom Beogradu.

- Pevačev sin je počeo da šutira vrata od komšijinog stana. Pomahnitalo je udarao u njih. Onda je počeo i pesnicama da lupa po vratima i zidu. Sve vreme je urlao i pretio. Videlo se da je baš besan. Niko nije smeo da mu priđe. Izgledao je pomahnitalo, kao razjarena zver - kaže izvor.

Prema njegovim rečima, komšije su se uznemirile i pozvale policiju.

- Patrola je brzo stigla u zgradu. Zatekli su Marka kako šutira vrata i histeriše. Međutim, on se ni tada nije smirio. Naprotiv. Napao je i policajce. Počeo da ih vređa i da maše rukama u njihovom pravcu. Ljudi su mu tražili ličnu kartu, ali on nije želeo da im da dokumenta. Sve to je trajalo poduže - prepričava dramu sagovornik Kurira i ističe da se Marko smirio tek kada su došli njegovi roditelji.

- Miroslav i njegova supruga Gordana došli su u sinovljev stan. Ne znamo da li ih je on pozvao ili neko od komšija. Trudili su se da smire strasti. Nekako su ubedili sina da uđe u stan i da prestane da se suprotstavlja policajcima. Marko je na nagovor mame i tate dao službenicima MUP ličnu kartu - priča izvor.

Prekršajna prijava

Kako kaže, pevač je sve vreme molio policajce da njegovog sina ne vode u stanicu.

- Objašnjavao im je da se on previše uzbudio, ali da nije nikoga povredio, niti da mu je to bila namera - kaže izvor.

Miroslav Ilić potvrdio je juče za Kurir da je zbog njegovog sina reagovala policija.

- Koliko ja znam, komšije su pozvale policiju zbog preglasne muzike. Ništa dramatično nije u pitanju - ljubazno je rekao Miroslav.

Policija je protiv Ilića podnela prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira.

- Ustanovljeno je da nema elemenata krivičnog dela, pa on nije ni privođen u stanicu policije - objašnjava izvor.

Problematičan

KOMŠIJAMA UNIŠTIO AUTOMOBILE

Marko Ilić je pre 12 godina napravio incident, kada je uništavao automobile svojih komšija iznerviran njihovom galamom zbog koje nije mogao da spava. Tada je za dlaku izbegao privođenje u policiju. Nemili događaj odigrao se ispred kuće Ilića u Višnjičkoj Banji, kad je napao komšije i počeo da razbija njihove automobile! Međutim, posle odvođenja u Urgentni centar radi lekarskih pregleda i utvrđivanja da li Marko u krvi ima alkohol, što je uobičajena praksa u ovakvim slučajevima, Miroslavljev sin je pušten kući. Protiv njega tada, prema pisanju medija, nije podneta ni prekršajna prijava, iako je, pored toga što je remetio javni red i mir, Ilić mlađi napao policajce koji su došli pred njegovu kuću po prijavi komšija iz ove ulice.

Kurir.rs / Ivan Ercegovčević

Foto: Nemanja Pančić, Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track