TOTALNO LUDILO! Policajac preskočio balkon i sa bakom gledao SEBE NA VESTIMA: Reakcija starice će vas SLEDITI
Foto: Jelena Rafailović

drama u naselju braće jerković

TOTALNO LUDILO! Policajac preskočio balkon i sa bakom gledao SEBE NA VESTIMA: Reakcija starice će vas SLEDITI

Crna Hronika -

Dok je naselje Braće Jerković bilo pod opsadom u ponedeljak zbog pretnji policajca Bratislava S. (42) zabarikadiranog u stanu da će se ubiti i pucati u svakoga ko mu se približi, on je gledao televiziju s prvom komšinicom.

foto: Printscreen/Kurir TV

Bratislav je posle bekstva supruge i sina (12) prešao sa svoje terase na susedni balkon i ušao u stan prve komšinice, sa kojom je neprekidno na televiziji i internet portalima pratio vesti o sebi i frci koju je napravio posle bračne svađe.

foto: Privatna Arhiva

Policajac je povremeno izlazio na terasu i telefonirao, vikao na okupljene da se sklone, vitlao pištoljem, dok je u jednom trenutku bacio opasač s jednim okvirom, dobacujući: "Evo vam ovo, meni više ne treba".

foto: Sonja Spasić

Skakao po terasama

Policija je pregovarala s njim da se preda, a ekipe novinara su upozorene da se pomere na bezbednu razdaljinu jer je mogao da zapuca u svakom trenutku. Dok je bos, samo u beloj majici i bermudama preko gelendera prelazio s balkona na susedni balkon svi su mislil da je u pitanju isti stan.

foto: Jelena Rafailović

- Njegova prva komšinica živi sama u stanu. Ona je za vreme drame ostala u sobi. Bila je prilično smirena, a Bratislav je otprilike polovinu vremena proveo kod nje. Drama je počela u 10.30 a on je oko 13 sati preskočio balkon i ostao kod nje do 17.30 kada se mirno predao.

U njenom stanu čitao je vesti o sebi na portalima i pratio ih na televiziji. Svakog trenutka je znao šta mediji prenose. Povremeno je izlazio na terasu i govorio da će navodno pucati, a baba je i dalje sedela i gledala TV kao da se ništa ne dešava - navodi izvor blizak istrazi.

Šok reakcija starice, policajci sleđeni

Prema rečima sagovornika, najzanimljivije je što se komšinica posle frke uopšte nije žalila na njega, već ga nahvalila.

- Svi su očekivali da vide uspaničenu staricu koja je do okončanja drame molila za život, a ona uopšte nije bila uplašena. Kada je policija došla po Bratislava i odvela ga, starica je za njega imala samo reči hvale. Rekla je da je dobar komšija i da joj nijednog trenutka nije pretio.

Kako saznajemo, policajci koji su radili sa bratislavom o njemu govore sve najlepše.

-Nikome nije jasno zašto je to uradio! Svi do jednoga ga hvale i misle da je dobar čovek i kolega. Ko zna šta se dogodilo u njegovoj glavi - navodi izvor.

I dalje nije poznato šta je Bratislav zahtevao od policajaca dok je bio zaključan u stanu.

- Ne znamo šta je hteo. Nikada radnije nije odavao utisak da ga nešto muči i da je sklon problematičnom ponašanju. Vredno je radio, ali zbog njega smo svi doživeli traumu - kaže komšija.

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track