DANJU RADILA U BIBLIOTECI, NOĆU REKETIRALA: Novi detalji o mafijašici Sonji iz Aleksinca! PONAŠALA SE KAO GAZDARICA
Foto: Printscreen Facebook

paravan

DANJU RADILA U BIBLIOTECI, NOĆU REKETIRALA: Novi detalji o mafijašici Sonji iz Aleksinca! PONAŠALA SE KAO GAZDARICA

Crna Hronika -

Fatalna mafijašica noću reketirala, a danju radila u biblioteci!

Sonja S., koja je sa drugaricom Marijom V. i njihovim prijateljem Aleksandrom K. iznuđivala novac od penzionera Staniše K. (68), bila je zaposlena kao čistačica u aleksinačkoj riznici knjiga!

Sonja, Marija i Aleksandar uhapšeni su krajem novembra na delu, kada su od Staniše uzeli 1.000 evra u novčanicama koje je policija prethodno obeležila. Izvor blizak istrazi tvrdi da ovaj devizni penzioner nije jedina žrtva ove trojke, te da se sumnja da je Sonja i posao u biblioteci „Vuk Karadžić“ u Aleksincu dobila reketom, što dire-ktor ove institucije demantuje!

- Pojedini lokalni moćnici su zapadali u ozbiljne kockarske dugove, zbog čega su bili primorani da uzimaju novac na kamatu. Kako nisu imali da vrate pare, odlučili su da prebiju dug, i to tako što će zaposliti Sonju. Tako se ona našla u biblioteci - tvrdi izvor koji je želeo da ostane anoniman. On navodi da je Sonja zaposlena na mestu čistačice, ali da se u poslednje vreme ponašala kao gazdarica.

- Ona je, bez ikakvog pitanja, na račun biblioteke u prodavnicama uzimala robu za lične potrebe. Uvek je primala punu platu bez obzira na to što nije redovno dolazila na posao i što je radila šta je htela. Odlazila je kad je htela, a mesto u biblioteci koristila je kao pokriće.

Sumnja se da je umešana i u trgovinu drogom, što se takođe ispituje. Kamere u biblioteci su isključene. Mnogi sumnjaju da je to urađeno upravo kako Sonja ne bi bila razotkrivena - dodaje izvor.

Povodom ovih spekulacija novinari su pozvali i direktora biblioteke Vojkana Popovića, koji je sve demantovao.

- Ma dajte, to je čista glupost! Tačno je da Sonja radi kod nas u biblioteci. Ona je 2012. dobila posao potpuno regularno jer je bila potrebna čistačica. Što se tiče biblioteke, ja sam samo postavljeno lice, a da li će se protiv Sonje pokrenuti neki postupak, to je stvar osnivača, koji mi daje direktive, a ne mene - kaže Popović.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track