UHAPŠEN SAUČESNIK KUME MARJANOVIĆA: Policija privela  S. B. (72) zbog prevare
Foto: Zorana Jevtić, Vladimir Šporčić

ISTRAGA

UHAPŠEN SAUČESNIK KUME MARJANOVIĆA: Policija privela S. B. (72) zbog prevare

Crna Hronika -

Vera Vukomanović (62), najbolja prijateljica porodice Zorana Marjanovića, danas će zajedno sa saučesnikom biti saslušana

Vera Vukomanović (62), kuma porodice Zorana Marjanovića i njihova najbliža prijateljica, koja je preksinoć uhapšena zbog sumnje da je umešana u malverzacije sa zemljištem na Zvezdari, danas će biti saslušana u tužilaštvu zajedno sa svojim saučesnikom S. B. (72), koji je juče priveden.

Oni se, kako je saopštio MUP, sumnjiče da su izvršili prevaru, falsifikovanje isprave i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja.

- Sumnja se da su oni na zasad neutvrđen način nabavili falsifikovani kupoprodajni ugovor kojim je S. B. od preminule osobe kupio plac na Zvezdari. S. B. se sumnjiči da je zatim ugovor predao u Republički geodetski zavod, Katastar nepokretnosti Zvezdara, gde se uknjižio kao vlasnik tog placa. Vukomanovićeva je službenicima Katastra nepokretnosti Zvezdara priložila falsifikovanu punomoć navodno dobijenu od preminule osobe i odrekla se prava na žalbu, čime je doprinela da rešenje o uknjižbi S. B. kao vlasnika placa postane pravosnažno - kazao je naš izvor.

Kako Kurir saznaje, kuma Veru će u predstojećem postupku braniti advokat Stefan Jokić, jedan od četvorice branilaca njenog kumčeta Zorana Marjanovića, kome je nedavno otpočelo suđenje za ubistvo supruge Jelene. Inače, ovo nije prvi put da je kuma Marjanovića privođena u policiju. U martu ove godine dala je izjavu u policijskoj stanici Palilula zbog spora koji ima u vezi sa kioskom brze hrane, a tada je za Kurir navela da je reč o problemu koji datira još iz 2014. godine. Osim toga, protiv nje je podneta i krivična prijava zbog sumnje da se policiji lažno predstavila kao svoja kuma Zorica.

- Navodno, Vukomanovićeva je otišla u policijsku stanicu, gde se prilikom vađenja nove lične karte za Zoricu Marjanović potpisala kao ona - dodao je sagovornik Kurira.

Kurir.rs / J. Ivić

Foto: Zorana jevtić, Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track