KUMA VERA JUTROS UŠLA U TUŽILAŠTVO ALI ODATLE NIJE IZAŠLA Do 30 dana pritvora ženi koja je poslednja čula ubijenu Jelenu
Foto: Zorana Jevtić

uhapšena 4. novembra

KUMA VERA JUTROS UŠLA U TUŽILAŠTVO ALI ODATLE NIJE IZAŠLA Do 30 dana pritvora ženi koja je poslednja čula ubijenu Jelenu

Crna Hronika -

Vera Vukomanović (62), kuma ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, 4. novembra uhapšena je zbog sumnje je s još jednim muškarcem falsifikovala isprave!

Ona je danas izvedena pred tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, i kako Kurir saznaje određen joj je pritvor do 30 dana.

Kuma Vera se tereti da se uz pomoć falsifikovanog ovlašćenja M. V. iz Republičkog geodetskog zavoda odrekla prava na žalbu i time omogućila svom saučesniku da se uz pomoć falsifikovanog kupoprodajnog ugovora uknjiži kao vlasnik parcele na Zvezdari. Veri je po nalogu tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati, dok se za njenim saučesnikom traga.

Ono što je zaintrigiralo javnost kada je nesrećna pevačica izgubila život jeste činjenica da je Vera Vukomanović bila poslednja osoba sa kojom je Jelena Krsmanović razgovorala u 16:42.

Vera Vukomanović je bliska prijateljica čitave porodice Marjanović, a najviše Zoranove majke Zorice i oca Vladimira. Upoznata je sa svim dešavanjima u kući, kao i s međuljudskim odnosima, a verovalo se da će baš ona biti jedan od ključnih svedoka u rešavanju najmisterioznijeg ubistva poslednjih godina.

(Kurir.rs/J.I./Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track