SEVALI NOŽEVI U NOVOM SADU: Dva mladića izbodena, policija traga za napadačem
Foto: Dado Đilas

napad usred noći

SEVALI NOŽEVI U NOVOM SADU: Dva mladića izbodena, policija traga za napadačem

Crna Hronika -

NOVI SAD - Vuk Z. (22) i dve godine stariji Miloš M. povređeni su jutros oko 03.30 časova u Novom Sadu u sukobu grupe mladića na platou Spensa u blizini jednog kafića.

Prema rečima dr Ivane Ramović, portparola Službe hitne pomoći, njihova lekarska ekipa je zatekla poveđenog mušakraca starosti 22 godine. Mladić ima dve ubodne rane ispod leve lopatice i u predelu leve nadlaktice. Posle zbrinjavanja je prevezen u Urgentni centar. Drugog mladića nisu tu zatekli.

U Urgentnom centru Kliničkog cerntra Vojvodine kažu da su oba mladića primljena sa lakšim povredama.

- Pacijent M.M. ima posekotinu natkolenice, bez lezije magistralnih krvnih sudova i nerava. On je posle kompletne dijagnostike i hirurške obrade rane otpušten na kučno lečenje. Drugi paciujent je zadobio posekotinu nadlaktice i posle kompletne dijagnostike i operativnog zahvata zadržan je na u KCV. Njegovo opšte zdravtsveno stanje je stabilno - kaže Siniša Knežević, portparol KC Vojvodine.

Policija je obavila uviđaj na mestu gde se dogodio sukob, i utvrđuje sve okolnosti ovog događaja i traga za napadačem koji je povredio ovu dvojicu.

(Kurir.rs/S.S./ FOTO: Dado Đilas/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track