AKO HOĆEŠ, DOĐI DA SPASEŠ DEČKA! Ranio mladića u grudi, pa pozvao telefonom NJEGOVU DEVOJKU!
Foto: Printscreen

BAHAT Ranio mladića, pa telefonirao

AKO HOĆEŠ, DOĐI DA SPASEŠ DEČKA! Ranio mladića u grudi, pa pozvao telefonom NJEGOVU DEVOJKU!

Crna Hronika -

Marko S. (25), koji je prošle nedelje upucan hicem iz pištolja u grudi na igralištu u Ulici Dejana Smiljkovića u Padinskoj skeli, u stabilnom je stanju, a policija i dalje traga za napadačem, koji je tom prilikom povredio i njegovog prijatelja Janka J. (30) udarivši ga pištoljem u glavu.

Kako saznajemo, pucnjavi koja se tog dana dogodila oko 18 časova prethodila je svađa dvojice mladića, i to, kako se sumnja, zbog posla s drogom.

- Zasad nepoznata osoba je nakon rasprave potegla pištolj i upucala mladića u grudi, i on je obliven krvlju pao na zemlju. Napadač je potom prišao njegovom drugu Janku J. i udario ga pištoljem u glavu - navodi izvor Kurira.

Navodno, napadač je nakon toga uzeo Markov mobilni telefon i pozvao njegovu devojku kako bi joj saopštio šta se desilo.

- Dok je ranjeni mladić ležao na zemlji, napadač mu je navodno prišao i iz džepa izvukao njegov mobilni telefon. Potom je pozvao njegovu devojku i rekao joj: „Ako hoćeš, možeš da dođeš da ga spaseš“ - kaže naš sagovornik.

Kako navodi, uplašena devojka nije smela odmah da reaguje. - Odjurila je kući i obavestila policiju, svoju i Markovu porodicu. Nadležni su mladića u lokvi krvi pronašli na mestu na kom je javljeno da se nalazi. On je ubrzo zbrinut u Urgentnom centru, gde su mu sanirane povrede. Stanje mu je stabilno, ali će još neko vreme ostati na lečenju - kaže izvor.

Kurir / D. S. Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track