PRODAVAČICA NOKAUTIRALA KOMUNALNU MILICAJKU! Suprug pretučene: Moja žena je doživela traumu za ceo život! (VIDEO)
Snimak šokirao Srbiju... Prodavačica nije htela da preda robu milicajki, pa ju je udarila pesnicom, Foto: Screenshot

Užas: STRAVIČAN NAPAD U BEOGRADU

PRODAVAČICA NOKAUTIRALA KOMUNALNU MILICAJKU! Suprug pretučene: Moja žena je doživela traumu za ceo život! (VIDEO)

Crna Hronika -

Strašno: Prodavačica sa Vidikovačke pijace uhapšena je zbog sumnje da je prebila A. M., koja je pokušala da joj zapleni nelegalnu robu

A. M., komunalnu milicajku, juče je nokautirala prodavačica na Vidikovačkoj pijaci u Beogradu jer je pokušala da joj oduzme švercovanu robu! Kako saznajemo, prodavačica je uhapšena posle napada, a A.M. je prebačena u bolnicu.

Brutalni napad dogodio se oko 12.30. Snimak koji dokazuje da je A.M. pretučena na pijaci dok je obavljala svoj posao munjevitom brzinom se proširio na društvenim mrežama.

Kao pokošena

- A.M. je zajedno sa kolegama obilazila pijacu na Vidikovcu. Prodavačica je imala kofer pun stvari koje je nameravala da proda. Incidentu je prethodila svađa između njih dve, jer je A.M. insistirala da joj oduzme nelegalnu robu! Prodavačica je pokušala da beži, A.M. joj je uzela kofer i stvari su počele da ispadaju - rekao je izvor Kurira i dodao: - Njih dve su počele da se guraju. U jednom trenutku razjarena žena je udarila A.M. pesnicom u glavu. Milicajka je pala na zemlju, a prodavačica je počela da trči kroz pijacu, ali je policija ubrzo uhapsila. A.M. je ostala da leži na zemlji, a šokirani ljudi koji su se zatekli na pijaci pokušali su da joj pomognu.

Trauma za ceo život

Suprug M. N. sa sinom došao je na mesto incidenta.

- Ovo je strašno šta se dogodilo mojoj ženi! Ona se trenutno nalazi na maksilofacijalnom odeljenju. Jako je uznemirena, stalno plače i pod stresom je, jer ne može da veruje šta joj se dogodilo. Ovo je bruka i sramota - rekao je suprug A.M. za Kurir i dodao:

- Otišla je zaradi parče hleba, a onda se dešava da je neko prebije na radnom mestu! Doživela je traumu za ceo život. Postupila je u skladu s poslom koji obavlja, a pretrpela je nasilje i nikada nije prekoračila ovlašćenja. Ovo je upozorenje da se ovako nešto nikada ne ponovi i apelujem na sve da se stane na put tome! Žene treba da se zaštite od nasilja.

HRONOLOGIJA

NAPAD NA KOMUNALCE

- 2019 - Komunalca Nemanju B. napao je u Kosovskoj ulici prodavac knjiga, jer nije posedovao dozvolu za prodaju. Tom prilikom on je udario policajca u lice

- 2016 - Nemanja B. napadnut je i u beogradskom naselju Karaburma od prodavca lubenica. Policajac je tvrdio da ga je prodavac udario metalnom šipkom, dok se ovaj branio time da su šipke sa kamiona pale i da ih je tenda obojicu povredila

Nikola Nikodijević, Skupština grada

NEPRIHVATLJIV NAPAD

Jezivo... Komunalna milicajka kao pokošena pala na zemlju nakon udarca u glavu
Jezivo... Komunalna milicajka kao pokošena pala na zemlju nakon udarca u glavufoto: Screenshot

Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević osudio je napad na pripadnicu komunalne milicije. - Svaki čin fizičkog nasilja je neprihvatljiv, bez obzira na kontekst u koji se smešta, a posebno neprihvatljivo i za svaku osudu je fizički nasrtaj na lice u obavljanju službene dužnosti. Apelujem na sve sugrađane da se savesno ponašaju, da poštuju propise i da svojim činjenjem nikada ne ugrožavaju bezbednost bilo kog pripadnika komunalne milicije u obavljanju dužnosti - istakao je Nikodijević.

Kurir.rs/ Lj. Stanišić - B. Travica Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track