KO JE MISTERIOZNI MUŠKARAC SA SNIMKA KRISTININOG UBISTVA? Odbrana tvrdi: Stigao je 23 sekunde posle zločina
Foto: Privatna Arhiva, Profimedia

sporan snimak

KO JE MISTERIOZNI MUŠKARAC SA SNIMKA KRISTININOG UBISTVA? Odbrana tvrdi: Stigao je 23 sekunde posle zločina

Crna Hronika -

Sigurnosne kamere postavljene na benzinskoj pumpi u Malom Mokrom Lugu, na kojoj je 25. maja 2017, u pokušaju pljačke ubijena studentkinja Kristina Kaplanović (20), zabeležile su šta se dešavalo u noći tragedije za koju je optužen Miloš Srebrić, zvani Flekica, alil na njima nedostaje ključnih pet minuta i 10 sekundi vremena! I to nije jedini kuriozitet!

Naime, advokati odbrane su sudu skrenuli pažnju i da se na snimcima sa kamera vidi misteriozni muškarac obučen u svetle farmerke i duks sa kapuljačom, koji na mesto zločina, stigao samo 23 sekunde posle zločina.

Kamere su zabeležile da se on parkirao na prilazu pumpi, prišao mestu zločina, zatim se vratio do kola i telefonirao. Prema snimcima, na mestu zločina zadržao se i u vreme kada je stigla policija.

- Nemoguće je da on nije identifikovan i da sa njim niko nije obavio razgovor na licu mesta, iako je stigao na pumpu samo 23 sekune posle ubistva - rekao je Jugoslav Tintor.

Kristina je, podsetimo, ubijena hicem koji joj je ispaljen u glavu, ali na snimcima sa devet različitih koji su prikazani u sudnici Višeg suda u Beogradu, nedostaje ključni momenat, odnosno na snimcima ne postoji zapis između 22.30 i 22.35 sati, kada se zločin dogodio.

Kamere su, kako je prikazano su sudnici, snimile momenat pre ubistva i trenutak kada devojka pada na zemlju.

Srebrićev branilac, advokat Jugoslav Tintor, posle pregledanja svih snimaka koji su sudu dostavljeni, naveo je da sumnja da su oni "pakovani i montirani".

- Ne znamo ko je montirao snimak ali je očigledno da su snimci "pakovani" imajući u vidu da ključni momenti nedostaju. Za odbranu nije problem ono što postoji na snimcima, nego ono što ne postoji. Možemo samo da nagađamo šta je na njima bilo.

Kurir.rs/J.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track