ZA MARKOVU SMRT OSUMNJIČEN VOJNI KUVAR VLADAN Ž.(41): Tragediji prethodio sukob, kolege ne mogu da veruju da je on ubica
Foto: Printskrin/Facebook

TRAGEDIJA

ZA MARKOVU SMRT OSUMNJIČEN VOJNI KUVAR VLADAN Ž.(41): Tragediji prethodio sukob, kolege ne mogu da veruju da je on ubica

Crna Hronika -

Pripadnici somborskog MUP-a uhapsili su V.Ž. (41) iz Sombora zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

-V.Ž. se sumnjiči da je 13. januara na Prvomajskom bulevaru u Somboru nasrnuo na 28-godišnjeg mladića, koji je u tom trenutku bio u šetnji sa ocem, i nožem mu zadao dve ubodne rane. Od zadobijenih povreda mladić je preminuo, navodi se u saopštenju PU Sombor.

Marko Đurović
Marko Đurovićfoto: Printscreen Facebook

Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da je osumnjičeni za ovo ubistvo Vladan Ž., profesionalni vojnik, koji 17 godina radi kao kuvar u Prvom centru za obuku (Aerodromu).

-Znali smo da ima problema u porodici, da je pred razvodom. Živi sa sinom, dok mu je supruga otišla na rad u Nemačku. Situacija u porodici ga je mučila, bio je pomalo rastrojen, ali je na poslu bio savestan i odgovoran radnik. Posle ubistva, za koje je osumnjičen, redovno je dolazio na posao, kao da se ništa nije dogodilo, kaže jedan od kolega osumnjičenog Vladana Ž

Inače, po rečima kolega, Vladan živi na Prvomajskom bulevaru i to na samo pedesetak metara udaljenosti od mesta ubistva.

-Niko od kolega nije mogao ni da nasluti da je Vladan sposoban da uradi ovako nešto jezivo. Malo je reći da smo u šoku i da još uvek ne možemo da poverujemo da je počinio ubistvo, ističu njegove kolege iz Prvog centra za obuku.

Izvor blizak istrazi navodi neke nove detalje, koji do sada nisu pominjani o ovom ubistvu, koje je uznemirilo somborsku i širu javnost. Naime, po njemu, napad su zabeležile kamere sa susednih objekata i policija raspolaže tim snimkom.

foto: SOinfo

-Osumnjičeni je izašao iz kafane da kupi cigarete i po povratku iz prodavnice naleteo je na pok. mladića i njegovog oca. Nešto je promrmljao, došlo je do koškanja, mladić ga je odgurnuo, a onda ga je osumnjičeni napao nožem i zadao mu dva uboda u predelu srca, navodi naš izvor.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(Kurir.rs/J.Miljuš)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track