ŽANDARM KOJI JE RAZNEO SEBE I LJUBAVNICU REZBARIO IKONE I GUSLE: O njemu pisali i mediji, za sobom ostavio 2 deteta
Foto: Zorana Jevtić, Kurir Printscreen

TRAGEDIJa KOD BATAJNICE

ŽANDARM KOJI JE RAZNEO SEBE I LJUBAVNICU REZBARIO IKONE I GUSLE: O njemu pisali i mediji, za sobom ostavio 2 deteta

Crna Hronika -

Tela muškarca i žene nađena su jutros nešto posle 9 sati u automobilu marke "opel vektra" na putu između Batajnice i Nove Pazove.

Sumnja se da se pripadnik Žandarmerije Pavle R. sa jednom ženskom osobom razneo u automobilu. Vozilo je pronašla policijska patrola našla policijska patrola na blatnjavom putu između šipražja i drveća.

foto: Zorana Jevtić, Printscreen

Sumnja se da su motivi ove tragedije ljubavni problemi, a prema nezvaničnim informacijama razneta žena nije supruga Pavla R.

Policija trenutno obavlja uviđaj na licu mesta, nakon čega će se znati više detalja, kao i okolnosti pod kojima je došlo do ove tragedije.

Inače, Pavle R. je iz Stare Pazove i radio je u novosadskom odredu Žandarmerije. U slobodno vreme bavio se rezbarenjem ikona i gusli, o čemu je Kurir ranije pisao.

- Moj prvi duborez bila je ikona Svetog Nikole, slave koju slavimo, a nakon nje ređale su se jedna za drugom... Shvatio sam da smo kao narod uspavani i da više težimo materijalnom, a da istovremeno zaboravljamo ko smo- govorio je ranije Pavle R.

On je za sobom ostavio suprugu i dvoje maloletne dece.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track