NESVAKIDAŠNJA TRAGEDIJA NA SEOSKOM PUTU: Meštanin sekao bukvu, drvo palo na golf i ubilo komšiju koji je prolazio putem!
Foto: T.S.

NESVAKIDAŠNJA TRAGEDIJA NA SEOSKOM PUTU: Meštanin sekao bukvu, drvo palo na golf i ubilo komšiju koji je prolazio putem!

Crna Hronika -

Meštani koji su ubrzo dotrčali na lice mesta i pokušali da pomognu ljudima priklještenim u smrksanom vozilu nisu uspeli da spasu Ž. D. dok su R. B. izvuli iz vozila

PRIJEPOLJE - Ž. D. (50) meštanin sela Brajkovci kod Prijepolja stradao je danas popodne kada je na automobil kojim su on i još jedan njegov prijatelj prolazili seoskim putem palo ogromno drvo koje je pored puta sekao njihov komšija.

Sticajem nesrećnih okolnosti, ispostavilo se da je jedan od njihovih komšija, upravo u vreme dok su Ž. D. i R. B. "golfom" prolazili seoskim putem, sekao bukvu pored puta. Upravo u trenutku kada je vozilo naišlo, ogromno drvo palo je preko puta, pravo na vozilo u kome su bili dvojica ljudi.

Meštani koji su ubrzo dotrčali na lice mesta i pokušali da pomognu ljudima priklještenim u smrksanom vozilu nisu uspeli da spasu Ž. D. dok su R. B. izvuli iz vozila, on je prebačen u bolnicu i po vestima iz te ustanove nije životno ugrožen.

Seoskim putem na kome se desila nesreća, inače, vozila retko prolaze.

Z. Š.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track