POZNATI STILISTA UHAPŠEN ZBOG PEDOFILIJE: Zlostavljao maloletnike koji su dolazili kod njega kao modeli!
Foto: Printscreen Pink Tv

skandal

POZNATI STILISTA UHAPŠEN ZBOG PEDOFILIJE: Zlostavljao maloletnike koji su dolazili kod njega kao modeli!

Crna Hronika -

Stilista i di-džej iz Novog Sada Srđan Šveljo uhapšen je večeras zbog sumnje da je prethodnih meseci zlostavljao maloletnike

Srđan Šveljo, stilista i di-džej iz Novog Sada, uhapšen je večeras zbog sumnje da je prethodnih meseci zlostavljao maloletnike koji su dolazili kod njega kao modeli, saznaje Kurir.

Policija sumnja da je kao modele za izradu eksplicitnih fotografija koristio maloletnike i mlađa punoletna lica, starosti od 14 do 20 godina, uglavnom romske dečake iz naselja Veliki rit. Kako saznajemo on im je plaćao za fotografisanje i seksualne odnose.

Ovu šokantnu informaciju kasno sinoć potvrdio je i Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", koji je nedavno saopštio da je pet poznatih osoba iz Beograda, Novog Sada i Subotice imalo seksualne odnose sa decom, ali nije hteo da saopšti njihova imena.

- Da sam vam dao imena onda kada ste to tražili i očekivali od mene večeras ne bismo imali prvog uhapšenog pedofila. I to je samo početak. Idemo dalje. Večeras je uhapšen modni kreator S. Š. zbog sumnje da je imao seksualne odnose sa maloletnicima. Ovo je samo početak naše borbe protiv pedofilije u Srbiji - naveo je sinoć Jurić na svom Fejsbuk profilu. A.S.B.

Maloletnici, uzrasta od 12 do 14 godina, prijavili su policiji da ih je Šveljo najpre skidao, a potom oblačio za fotografisanje i na kraju zlostavljao.

Kurir.rs/A.S.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track