LETOS KLAO KUMA NA TERASI, A SAD U NOVOJ ŠOK-EPIZODI: Posle španskog pritvora nasrnuo na BG konobaricu?! REKLA MU OVO
Foto: Printscreen thesun.co.uk

novi incident

LETOS KLAO KUMA NA TERASI, A SAD U NOVOJ ŠOK-EPIZODI: Posle španskog pritvora nasrnuo na BG konobaricu?! REKLA MU OVO

Crna Hronika -

BEOGRAD - Beograđanin B. M. (50), poznat kao koljač iz Španije, jer je letos u avgustu u letovalištu Kosta del Sol na terasi vezao svog druga i klao ga na terasi naočigled svih prolaznika, pušten je iz španskog pritvora i trenutno se navodno nalazi u klinici za psihijatrijske bolesti u Beogradu, jer je po povratku u Srbiju navodno napravio nekoliko ozbiljnih incidenata.

B. M. je u Španiji osuđen na 8 meseci zatvora uslovno sa rokom provere na dve godine. Prema pisanju Telegrafa, on je iz Španije u Srbiju došao 13. januara, a u kliniku je navodno smešten deset dana kasnije.

- U jednom kafiću na Vračaru išamarao je konobaricu, a samo zato što mu je najljubaznije rekla da zatvori vrata za sobom. Devojka je nakon toga dala otkaz. Dva dana kasnije, tačnije, u četvrtak 23. januara bahato se ponašao u jednom poznatom restoranu na Senjaku. Išao je od gosta do gosta i terao ih da kažu "tekton". Gde god da se pojavio, otkako je došao iz Španije, pravio je probleme - priča izvor Telegrafa dodajući da će navodno tamo ostati do 15. februara uz podsećanje da je letos u Španiji nasrnuo na muškarca koji je, ispostavlja se danas, njegov kum.

Prema nezvaničnim saznanjima, došao je u letovalište sa devojkom, a kada im se pridružio i kum, B. M. je umislio da se on devojci nabacuje pa je nasrnuo na njega.

(Kurir.rs/Telegraf/Lj.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track