ISTRAGA UBISTVA ŠĆEPANA ROGANOVIĆA: U Herceg Novom pronađeni zapaljeni motor i pištolj, saslušano 30 škaljaraca
Foto: Dan

TRAGOVI

ISTRAGA UBISTVA ŠĆEPANA ROGANOVIĆA: U Herceg Novom pronađeni zapaljeni motor i pištolj, saslušano 30 škaljaraca

Crna Hronika -

Policija u Crnoj Gori je u naselju Sasovići, u Herceg Novom, pronašla zapaljeni motor i pištolj za koje se sumnja da su korišćeni u ubistvu Šćepana Roganovića (36), koji se dovodi u vezu s kavačkim klanom.

Lokalni mediji prenose da su inspektori pokupili i snimke sa kamera za video-nadzor koje se nalaze u blizini Kanli kule u Herceg Novom, gde je Roganović ubijen, kako se sumnja, sa devet hitaca iz pištolja, a zatim overen.

- Policajci su odmah nakon zločina uzeli izjavu od jednog očevica. Saslušano je i 30 osoba koje je policija označila kao bliske suparničkom, škaljarskom klanu - navodi izvor crnogorskih medija.

Kako dodaje, pojavile su se tvrdnje da Roganović nije vodio računa o svojoj bezbednosti jer se nije osećao ugroženim, te da se proverava da li ubijen iz krvne osvete. Šćepan je treća žrtva u porodici Roganović od početka sukoba klanova iz Kotora. Njegov otac Niko (66) ubijen je 2017, a njegov brat od strica Vladimir (31) 2018. u Beču. Duško Roganović, Šćepanov rođeni brat, ostao je 2017. bez obe noge u eksploziji podmetnute bombe.

(Kurir.rs / D. S. / Foto: Dan)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track