SIN MI JE NAPISAO: ZOVEM TE, A POSLE 2 SATA BIO JE MRTAV! Ispovest majke čiji je jedinac misteriozno stradao u Londonu!
Foto: Profimedia, Facebook

ubistvo ili nesreća

SIN MI JE NAPISAO: ZOVEM TE, A POSLE 2 SATA BIO JE MRTAV! Ispovest majke čiji je jedinac misteriozno stradao u Londonu!

Crna Hronika -

Neutešna M. M. ostala bez jedinca kada je on pao sa šestog sprata. Ona kaže da se sa sinom čula samo dva sata pre tragedije

- Sina jedinca sam pre dve nedelje videla poslednji put. Bio je ovde 14 dana, bio je sve vreme nasmejan i srećan, imao je velike planove za budućnost.

Ovim rečima je za Kurir počela razgovor M. M. iz Subotice, majka Igora Milića (33), koji je 12. februara pod nejasnim okolnostima pao sa šestog sprata zgrade u Severnom Finčliju, naselju u Londonu, u kojoj je živeo sa svojom devojkom (28). Engleska policija je nakon pogibije mladića uhapsila njegovu devojku, državljanku Litvanije, a ispituje se da li je ona počinila ubistvo.

- Moj sin je živeo sa devojkom iz Litvanije tri godine i imali su skladnu vezu. Ona je intelektualka i bili su kolege. Mnogo su putovali. Šta se desilo kobnog dana, ne znam jer nisam bila tamo, ali verujem da će policija otkriti istinu. Naveli su da je bilo nekog konflikta i da je ona uhapšena zbog sumnje da ga je gurnula kroz prozor - priča nesrećna majka. Kako kaže, Igor je bio diplomirani inženjer poslovne informatike, a u London je otišao pre pet godina trbuhom za kruhom.

Rastao bez oca SADA NEMAM NIKOGA

Majka Igora Milića kaže da ga je praktično sama odgajila jer ih je Igorov otac prerano napustio.

- Igor je imao samo osam godina kada mu je tata umro. Nas dvoje smo ostali sami, a sada nemam nikoga - plačući priča M. M.

- Završio je smer programiranje, ali nažalost, u svojoj zemlji nije mogao da nađe posao u struci. Radio je ovde kao kurir, plata mu je bila 25.000 dinara, zato je otišao u Englesku, gde je prvih godinu dana radio na građevini, posle toga je prešao u hotelijerstvo i tamo napredovao. Tamo su prepoznali njegove kvalitete i ambicioznost. Za tri godine rada dobio je funkciju menadžera i nadgledao druge kako rade. Čekala ga je uspešna karijera i normalan život - priča potresena žena.

Ona kaže da se 12. februara čula sa sinom samo dva sata pre njegove smrti.

- Tog kobnog dana poslao mi je poruku. Napisao je: „Uskoro te zovem, majko, sve je u redu“. Ali poziva nije bilo. Otkako je tamo, čuli smo se svaki drugi dan - rekla je majka, ne mogavši da zadrži suze.

(Kurir.rs / J. R. / Foto:Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track