Najnovije vesti

PORODICA NASTRADALOG SRBINA U NEIZVESNOSTI: Igora ćemo moći da sahranimo tek za 15 dana, policija Londona ćuti o ubistvu
Foto: Facebook

ISTRAGA

PORODICA NASTRADALOG SRBINA U NEIZVESNOSTI: Igora ćemo moći da sahranimo tek za 15 dana, policija Londona ćuti o ubistvu

Crna Hronika

Porodica Igora Milića (33), koji je 12. februara pod nejasnim okolnostima pao sa šestog sprata zgrade u Severnom Finčliju, naselju u Londonu, gde je živeo sa svojom devojkom (28), koja je nakon toga uhapšena, još uvek ne zna detalje tragedije.

Kako saznajemo od Milićeve porodice, engleska policija im još uvek nije saopštila kako je tačno došlo do nesreće. - Ne znamo šta se dešava s njegovom devojkom iz Litvanije, niti još uvek znamo kako se tragedija dogodila. Njihova policija nam ne daje informacije vezane za istragu, ali se iskreno nadama da će uskoro izaći na videlo - rekao je juče za Kurir Milićev očuh.

On je dodao da u ovom trenutku ne znaju ni kada će telo biti dopremljeno u Srbiju. - Rekli su da će telo od trenutka stradanja biti kod njih 10 do 14 dana. Verujem da rade obdukciju i sve moguće analize kako bi otkrili istinu - rekao je naš sagovornik.

On je još jednom podsetio da je Igor bio mladić za primer. - Uspešan, ambiciozan, vredan... Žalosno je to da za njega ovde pored njegove majke nije bilo budućnosti - kaže potreseni čovek.

Kurir.rs / J. R.  Foto: Facebook

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...