PEVAČ IDE NA ROBIJU ZBOG NAPADA NA BIVŠU ŽENU Usred pošte je isekao po licu kuhinjskim nožem, pa izbo po vratu i grudima
Foto: Privatana Arhiva

moraće da joj plati i 5 miliona dinara

PEVAČ IDE NA ROBIJU ZBOG NAPADA NA BIVŠU ŽENU Usred pošte je isekao po licu kuhinjskim nožem, pa izbo po vratu i grudima

Crna Hronika -

Viši sud u Požarevcu osudio je Ljubišu Pavlovića (56) iz Kučeva, na 5 godina zatvora zbog pokušaja ubistva bivše nevenčane supruge iz Rakove Bare.

Njemu je izrečena i mera zabrane prilaska oštećenoj tokom tri godine, a dve godine posle izlaska iz zatvora, moraće da joj plati 5 miliona dinara odštete za nanesene povrede. Takođe, mora da plati i sudske troškove.

Ova presuda je pravosnažna, jer je doneta na predlog višeg tužioca, na osnovu sporazuma o priznanju krivice optuženog. On je uhapšen u aprilu prošle godine i do sada je bio u pritvoru, odakle će biti upućen u zatvor, najverovatnije u "Zabelu".

foto: Facebook

On je krivično delo, za koje je zaprećena kazna od 5 do 15 godina zatvora, izvršio 9. aprila 2019. godine, u pošti u Kučevu, u kojoj se Sanela nalazila ispred šaltera. Kad je ušao za njom u salu, iz pojasa je izvadio kuhinjski nož i nekoliko puta je ubo u vrat, grudi i posekao je po licu.

Prisutni građani pozvali su Hitnu pomoć, koja je ženu u teškom stanju prebacila u požarevačku bolnicu. Odatle je prevezena u Klinički centar u Beogradu i nalazila se u stanju životne ugroženosti.

Inače, osuđeni je poznat u lokalnim muzičkim krugovima, jer je pevač i klavijaturista, imao je bend s kojim je nastupao po lokalnim kafanama u Kučevu i okolini.

(Kurir.rs/ Informer, M.V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track