odmah pozvala policiju

DVA LEŠA U GOSTIVARSKOJ NA VOŽDOVCU: Komšinica pronašla tela muža i žene u dnevnoj sobi, nisu joj se javljali na telefon

Crna Hronika -

BEOGRAD - U Gostivarskoj ulici na Voždovcu u jednoj od tamošnjih stambenih zgrada pronađena su dva tela bez znakova života.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, reč je o supružnicima Goranu i Jelkici M. Leševi su pronađeni u njihovom stanu u poodmakloj fazi raspadanja, pa je oboje identifikovao njegov sin.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Prema prvim saznanjima, reč je o supružnicima koji su navodno živeli u teškim uslovima pa nije isključeno ni da su umrli od gladi ali i da su se nečime otrovali, možda i alkoholom pošto su navodno često pili. Kako nezvanično saznajemo, komšije su više puta iz njihovog stana čule buku ili raspravu zbog čega je dolazila i policija.

Kako su ispričali Kuriru, ovo je umrlom muškarcu druga supruga sa kojom nije imao dece. Od prve se, s kojom ima osmoro dece, razveo a ona je u međuvremenu i preminula. Navodno, propio se prošle godine kada je čuo za njenu smrt.

Tela je pronašla komšinica koja ih je uporno zvala telefonom ali joj se nisu javljali pa je pošla do njihovog stana da proveri šta se dešava. Vrata stana bila su otključana a kad je ušla da proveri da li su njih dvoje dobro, zatekla je užasan prizor - dva tela koja su već bila u fazi raspadanja. U stanu se već osećao i jak neprijatan miris. Komšinica je u šoku odmah izašla iz stana i pozvala policiju.

foto: Nemanja Nikolić

Uviđaj i istraga su u toku, a tela će biti poslata na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Telo muškarca pronađeno je u dnevnoj sobi na krevetu a telo žene pored njega na podu.

foto: Nemanja Nikolić

Muškarac je navodno imao krivični dosije, a prema rečima komšija i svedoka njih dvoje su se navodno bavili prosjačenjem i "često svađali".

foto: Nemanja Nikolić

(Kurir.rs/J.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track