STRIC SILOVAO BRATANICU (13) I NAPRAVIO JOJ DETE: Beba mrtva, majci se bore za život! STRAVA I UŽAS KOD KRUŠEVCA
Foto: Profimedia

HOROR

STRIC SILOVAO BRATANICU (13) I NAPRAVIO JOJ DETE: Beba mrtva, majci se bore za život! STRAVA I UŽAS KOD KRUŠEVCA

Crna Hronika -

Saša U. (41) iz okoline Kruševca, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao svoju bratanicu (13), priznao je da je spavao s njom, ali tvrdi da nije otac deteta koje je rođeno mrtvo. Kako saznajemo, devojčica je u bolnici i lekari se bore za njen život.

Ovaj stravičan događaj otkriven je kad je 13-godišnjakinja dopremljena na ginekološko odeljenje kruševačke bolnice zbog bolova i obilnog krvarenja. Zbog sepse, koja je nastala pre dolaska u bolnicu, devojčica je životno ugrožena i njen oporavak je neizvestan. Prema prvim nalazima, veruje se da je dete u utrobi maloletnice dugo bilo mrtvo.

Otac se obesio

Klupko je počelo da se odmotava kad je trebalo saopštiti ime oca.

- Mene je obljubio stric Saša. Napadao me nekoliko puta i u tri navrata me prisilio da spavam s njim uz pretnju. Počelo je to prvi put kad smo pili vino i ne sećam se detalja, ali posle me je još dva puta primorao da spavamo. Nisam smela to da otkrijem jer je pretio da će nas sve pobiti, a znam kakav je hirovit. Zato sam ćutala i skrivala i trudnoću dok nisu počeli bolove - rekla je devojčica lekarima.

foto: Privatna Arhiva

Iz bolnice su odmah obavestili policiju i posle razgovora s devojčicom policija je donela odluku u konsultaciji s tužiocem da Sašu U. uhapse i zadrže u pritvoru.

- Saša je prvo izjavio da je devojčica njega više puta saletala da budu zajedno. Dugo se navodno tome opirao, ali se ipak desilo. Ističe da ništa nije učinio na silu - kaže izvor blizak istrazi.

Trinaestogodišnjakinja živi u porodici s dedom i bakom. Njen otac je izvršio samoubistvo pre godinu i po dana vešanjem, a majka se preudala. Devojčicu je, sa dve mlađe sestre, Centar za socijalni rad u Kruševcu poverio baki i deki. U istom stanu živeo je i osumnjičeni Saša, stric devojčice. Svi su živeli uglavnom od socijalne pomoći i povremenih poslova privatno.

Niko nije sumnjao da će doći do užasa, zato je tragedija otkrivena tek kad je devojčica dospela u bolnicu. Ostali ukućani trenutno se bukvalno skivaju i ne žele da govore o slučaju, dok su komšije šokirane.

Centar za socijalni rad SESTRE ZBRINUTE

Centar za socijalni rad u Kruševcu preuzeo je dve mlađe sestrice 13-godišnjakinje i u toku je postupak njihovog izmeštanja i smeštaja dece u hraniteljske porodice.

U pritvoru

- Znamo da je Saša malo na svoju ruku, ali niko nije očekivao da će nasrnuti na bratanicu i devojčicu koja je mlađa od njegove ćerke - kažu komšije.

Saša za sobom ima dva neuspela braka. Sa ženom koja ga je napustila ima tri deteta. Sve su ćerke i najstarija ima već 20 godina.

- Strašno je što je nasrnuo na dete sedam godina mlađe od njegove najstarije ćerke - pričaju meštani.

Policija je posle isteka pritvora osumnjičenog privela tužiocu, koji je dao predlog a sudija za prehodni psotupak prihvatio, da mu se odredi pritvor do 30 dana i pokrene istraga.

(Kurir.rs / Žarko Iilić / Foto:Privatna Arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track