HOROR U BARAJEVU: Polupokretni starac (81) seksualno zlostavljao devojčicu (8)!
Foto: Shutterstock

SEKSUALNI NAPAD NA DETE

HOROR U BARAJEVU: Polupokretni starac (81) seksualno zlostavljao devojčicu (8)!

Crna Hronika -

Užas: Pedofil B. P. (81) sumnjiči se da je skidao donji veš devojčici koja je kod njega stanovala sa ocem i da ju je dodirivao po intimnim delovima tela

B. P. (81) iz Barajeva uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao devojčicu (8) koja je kod njega živela kao podstanar zajedno sa svojim ocem.

Kako saznajemo, osumnjičeni je uhapšen prekjuče nakon što se devojčica, inače dete iz socijalno ugrožene porodice, požalila zaposlenima u Svratištu za decu, u koje je smeštena 16. marta u dogovoru sa Centrom za socijalni rad i njenim ocem.

Umrla joj mama

- Devojčica je zaposlenima navodno ispričala da ju je stanodavac dodirivao po butinama, da joj je skidao gaćice i pipkao je po intimnim delovima tela, a da je istovremeno skidao i sebe i terao je da ona njega dira. Takođe, rekla je da ju je B. P. primoravao da gledaju porno-filmove - kaže naš izvor.

Osumnjičeni starac, koji je i polupokretan, nakon hapšenja je navodno negirao krivicu, a određen mu je jednomesečni pritvor.

Inače, osim njima, osumnjičeni B. P. je stan izdavao i drugim socijalno ugroženim porodicama, kojima navodno za stanovanje nije uzimao novac, već su mu podstanari išli u nabavku, kuvali i čistili - priča izvor i dodaje da je pored napastvovane osmogodišnjakinje kod B. P. stanovala još jedna devojčica, pa se proverava da li je i ona bila žrtva pedofila.

Vrata strave... Ovde živi  uhapšeni B. P.
Vrata strave... Ovde živi uhapšeni B. P.foto: Kurir/Jelena Rafailović

Voli decu

Komšije kažu da u stan B. P. stalno dolaze neki ljudi, a da je jedno vreme tu živelo njih šestoro. - Pravili su druženja, pili su, ma ko zna šta su sve radili. Komšija se teško kreće, i to samo pomoću štapa, a nemaju ni struju - pričaju komšije i dodaju: - Viđali smo i ranije razne žene i decu da dolaze, ali nam na kraj pameti nije bilo da bi praktično nepokretni starac mogao tako nešto da uradi. On jeste osobenjak, ali mislili smo da voli decu.

Starac nema bliže rodbine, već samo pastorka, koga smo juče zatekli u zgradi. - Ne mogu da verujem da je moj očuh to uradio. Ne znam u šta da verujem - kazao je šokirani pastorak.

Otac žrtve

NE MOGU DA POVERUJEM U OVO

Otac devojčice kaže da ćerku nije video od 16. marta. - Nisam imao posla, ni para, pa sam dete dao u Svratište. Tamo je ona i ispričala šta se dešavalo. Nisam ništa primetio jer mi je žena bila teško bolesna, brinuo sam o njoj i išao na posao. U sve ovo ne mogu da poverujem. Dete nisam video da bih mogao s njom da razgovaram. Ovaj čovek nam je izašao u susret kada smo ostali bez krova nad glavom - priča otac i kaže da sumnja da je B. P. mogao da povredi dete jer je jako star. - Moje dete mi je najbitnije, moraću da sačekam da se vidim s njom i porazgovaram - dodao je otac.

Kurir.rs/ J. I. - J. R. - J. S. Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track