DRAMA U ZEMUN POLJU: Pucao sa terase iz automatske puške! Mladić (23) odmah uhapšen
Foto: Kurir

ISPALIO 30-AK METKA

DRAMA U ZEMUN POLJU: Pucao sa terase iz automatske puške! Mladić (23) odmah uhapšen

Crna Hronika -

Sadrija D. (23) uhapšen je u Zemun Polju, jer je pucao iz automatske puške sa terase svog stana u tom naselju.

On je ispalio oko 30 metka.

Policija je odmah reagovala. Sadrija je pokušao da sakrije pušku, ali ju je policija pronašla, kao i tri puna i još praznih okvira.

Mladić je priveden, određeno mu je zadržavnaje od 48 sati, a podnete su dve krivočne prijave za izazivanje opšte opansosti i za nedozvoljeno posedovanje vatrenog oružja.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S.D. (1997), zbog postojanja osnova sumnje da je sinoć u beogradskom naselju Zemun polje, sa terase svoga stana, iz automatske puške ispalio u vazduh oko 30 hitaca", saopštio je MUP.

"Sumnja se da je S.D. potom automatsku pušku sa pet praznih okvira i tri okvira sa 90 metaka sakrio u stanu svoga oca, koji živi u istoj zgradi sa njim.

Policija je prilikom pretresa pored automatske puške i okvira, pronašla i nastavak za tromblonsku minu. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti, S.D. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu", dodaje se u saopštenju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track