Najnovije vesti

Osumnjičenima određeno zadržavanje do 48 sati

OVAKO HAPSI NS POLICIJA: Pali razbojnici s fantomkama! Opljačkali ženu, vezali je i tukli! (VIDEO)

Crna Hronika

Sumnja se da su, 14. marta, maskirani fantomkama, upali u kuću 60-godišnje Novosađanke, vezali je i tukli, nanevši joj, pritom, lake telesne povrede. Zatim su, kako se sumnja, uzeli iz kuće 100.000 evra i 2, 5 miliona dinara

NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je S. E. (39) iz Novog Sada i M. M. (32) iz Bečeja, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo razbojništvo.

Sumnja se da su, 14. marta, maskirani fantomkama, upali u kuću šezdesetogodišnje Novosađanke, vezali je i tukli, nanevši joj, pritom, lake telesne povrede. Zatim su, kako se sumnja, uzeli iz kuće 100.000 evra i 2, 5 miliona dinara.

Pretresom stana S. E. policija je pronašla deo novca za koji sumnja da je ukraden tom prilikom. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Zbog postojanja osnova sumnje da im je pomagao u izvršenju krivičnog dela, protiv tridesetsedmogodišnjeg Srbobranca biće podneta krivična prijava za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

(Kurir.rs/S. S.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...