KAO DA JE UKLETO: Beba poginula na istom mestu gde je stradala porodica pre dve godine! BAHATOST UZROK JEZIVE NESREĆE!
Foto: Suzana Božinović

STRAŠNO

KAO DA JE UKLETO: Beba poginula na istom mestu gde je stradala porodica pre dve godine! BAHATOST UZROK JEZIVE NESREĆE!

Crna Hronika -

ZAJEČAR – Beba stara osam meseci poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći kod zaječarskog sela Sačaš, a tri osobe su povređene.

U udesu su učestvovala tri vozila, “pežo 106”, “pežo 307” i “citroen c4”, koja su se kretala iz pravca Negotina ka Zaječaru, ali se još uvek ne zna kako je došlo do tragedije.

Pretpostavlja se da su se dva vozača trkala iz pravca Negotina ka Zaječaru i naletela na auto u kome je bio osmomesečni dečačić.

Beba je, saznajemo, preminula u bolnici, dok su ostali povređeni prebačeni u Zdravstveni centar u Zaječaru, ali za sada nema informacija o njihovom zdravstvenom stanju.

Gotovo na istom mestu, pre dve godine poginuo je Z.A. (55), njegova majka D.A. i sin I.A. (22), svi iz zaječarskog sela Grljan. Otac i sin su poginuli na licu mesta, dok je D.A. povredama podlegla u zaječarskoj bolnici.

Nezvanično, do tragedije je došlo kada se na mostu "opel kadet", u kome je bila tročlana porodica, direktno sudario sa kombijem brze pošte. Nezvanično se saznaje, da je otac upravljao "opelom", ali da je proklizao na mostu i direktno se sudario sa vozilom brze pošte.

U tom trenutku, na "kadet" je naleteo i kombi, koji se zakucao u zadnji deo auto i bukvalno ga speljskao.

Kurir.rs/Večernje novosti

Foto Suzana Božinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track