DOM MAJKE POGINULE BEBE ZAVIJEN U CRNO! UŽASNA SUDBINA: Na istom mestu joj poginuli roditelji i brat, a sad i SIN!
Foto: Suzana Božinović, Facebook Printscreen

JEZIVO

DOM MAJKE POGINULE BEBE ZAVIJEN U CRNO! UŽASNA SUDBINA: Na istom mestu joj poginuli roditelji i brat, a sad i SIN!

Crna Hronika -

Na delu puta Zaječar-Negotin, u selu Salaš, na kom je prekjuče poginula osmomesečna beba Igor Stanojević, dok su njeni roditelji Ivana i Nenad povređeni, pre dve godine desila se saobraćajka u kojoj su život izgubili baba i i deda, kao i ujak poginule bebe!

Crne podudarnosti

Kako saznajemo, gotovo na istom mestu 13. januara 2018. godine Ivana Angelov Stanojević (30) izgubila je celu porodicu - majku Dragicu Angelov (47), oca Zorana (55) i brata Ivana (28).

- Ivana je tada bila skrhana, jedva je preživela gubitak, a prežalila nije nikada. Zla sudbina je htela da ona na istom mestu i isto u saobraćajnoj nesreći izgubi i sina od svega osam meseci - kaže Ivanin poznanik i dodaje:

- Da crna podudarnost bude još gora, i u udesu u kom je nastradala porodica Angelov učestvovala su tri vozila. Da se naježiš.

Nesreća u kojoj je nastradao maleni Igor, koji bi juče napunio osam meseci, desila se u subotu oko 12 sati, a porodica Stanojević bila je u „pežou 106“.

- Beba je bila pozadi u auto-sedištu i bila je vezana, a pored nje je sedela majka Ivana, takođe propisno vezana, dok je tata Nenad vozio. Na njih su otpozadi naletela dva automobila, „sitroen C4“ i „pežo 307“, a priča se da su se vozači ta dva auta trkali - kaže izvor.

Dečakov otac je lakše povređen i već se nalazi kod kuće, dok bi majka Ivana danas trebalo da bude puštena na kućno lečenje.

Uhapšeni bahati vozači

- Neverovatno šta je snašlo Ivanu i njenog muža. Ne mogu da verujem, tuga do neba. Ivani 2018. na istoj deonici puta, samo desetak metara dalje, poginuli mama, tata i brat. Tada je ona bila verena za Nenada, planirali su svadbu. Međutim, umesto slavlja, Ivana je sahranila svoju porodicu - priča komšinica kroz suze i nastavlja:

- Ivana je pre osam meseci postala majka. Činilo se da je njenu kuću konačno ispunila sreća. Sad je ostala i bez deteta. Ne pitajte kako joj je...

Policija je posle ove teške tragedije uhapsila M. M. (35) i Đ. D. (25), vozače „pežoa 307“ i „sitroena C4“, zbog sumnje da su izazvali teško krivično delo protiv bezbednosti saobraćaja. Obojici je određen pritvor do 48 sati.

Otac poginulog dečačića van sebe

UZEO SAM SINA U NARUČJE, TIHO JE DISAO, A ONDA UMRO

Nenad Stanojević, otac nastradale bebe, smogao je juče snage i rekao „da je vozio ka Zaječaru po propisima kada je u retrovizoru ugledao da mu se približavaju dva automobila“.

foto: Suzana Božinović

- Ivana i Igor su propisno bili vezani na zadnjem sedištu. Najednom sam u retrovizoru video dva auta, ne sećam se koje marke, kako brzo voze iza mene. Jedan je počeo da me pretiče i svom silinom udario u predelu zadnjeg sedišta, baš gde je sedela beba. Drugi nas je udario otpozadi - prepričava Nenad.

Kako kaže, izašao je iz auta i viknuo: „Gde jurite tako?!“

- Otvorio sam zadnja vrata i uzeo Igora iz sedišta. Dok sam ga držao u naručju, disao je. Supruga, iako povređena, uspela je da izađe iz kola. Zaustavio sam prvi automobil koji je naišao i odvezli smo se u bolnicu. Moj sin je disao i kad smo stigli, ali sve tiše... - slomljeno priča otac i dodaje:

- Posle su saopštili supruzi da smo izgubili bebu...

Dok je izgovarao ovo, Nenad je podigao ruke uvis, ne mogavši da opiše bol. Kuća mu je zauvek zavijena u crno.

Jecala

NE ZNAM KAKO ĆU BEZ NJIH

foto: Suzana Božinović

Nesreća od pre dve godine, u kojoj je majka poginule bebe ostala bez roditelja i brata, desila se kada su oni automobilom „opel kadet“ krenuli kod Ivane da zajedno dočekaju Srpsku novu godinu. Međutim, u selu Salaš sudarili su se s kombijem brze pošte i svi su poginuli.

- Sedite da vam ispričam kako ostadoh bez porodice - počela je tada svoju bolnu ispovest Ivana, dok je kraj nje bio tadašnji verenik, a sadašnji suprug.

foto: Suzana Božinović

- Pošli su po mene i verenika da nas pokupe, pa da svi zajedno slavimo, a umesto toga desilo se najgore. Ne znam kako ću živeti bez njih, to moje srce zna. Zašto ova tragedija da se desi - jecala je Ivana.

Kurir.rs/Suzana Božinović/Foto: Suzana Božinović, Printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track