VOZAČIMA ODREĐEN PRITVOR: Tokom sulude trke UBILI OSMOMESEČNU BEBU!
Foto: Kurir/Suzana Božinović

Saobraćajka: OSUMNJIĆENI SASLUŠANI U TUŽILAŠTVU

VOZAČIMA ODREĐEN PRITVOR: Tokom sulude trke UBILI OSMOMESEČNU BEBU!

Crna Hronika -

Na gotovo istom mestu 13. januara 2018. Ivana Angelov Stanojević (30), čija je beba poginula, izgubila je celu porodicu - majku Dragicu Angelov (47), oca Zorana (55) i brata Ivana (28)

M. M. (35) i Đ. D. (24), koji su osumnjičeni da su u subotu oko podneva izazvali saobraćajnu nesreću na putu Zaječar-Negotin, u kojoj je poginula osmomesečna beba, a njeni roditelji povređeni, saslušani su u Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.

M. M. i D. Đ. se sumnjiče da su se trkali svojim automobilima i da su izazvali stravičan sudar.

- Obojica vozača su odmah nakon nesreće uhapšena zbog sumnje da su počinila krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Određen im je pritvor do 48 sati i oni su uz krivičnu prijavu u tom periodu sprovedeni Osnovnom tužilaštvu, gde su saslušani.

Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru se oglasilo nakon saslušanja i izdalo je saopštenje u kome se opisuje kako je došlo do saobraćajne nezgode.

- Prema dosad prikupljenim dokazima, „sitroen“ kojim je upravljao M. M. iz Negotina i „pežo 307“ kojim je upravljao D. Đ. iz Negotina krenuli su u preticanje vozila „pežo 106“, u kome je bila beba sa roditeljima, i jedno vozilo, zbog loše procenjenog odstojanja, udarilo je u „pežo 106“, a zatim se usled udara rotiralo i udarilo u navedena vozila. Obavljen je uviđaj u prisustvu veštaka i naloženo je zadržavanje za M. M. i D. Đ. - kaže se u saopštenju.

Podsetimo, na gotovo istom mestu 13. januara 2018. Ivana Angelov Stanojević (30), čija je beba poginula, izgubila je celu porodicu - majku Dragicu Angelov (47), oca Zorana (55) i brata Ivana (28).

Kurir.rs/ S. A. B. Foto: Kurir/Suzana Božinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track