Najnovije vesti

TIHI POMEN SVIREPO UBIJENOJ JELENI MARJANOVIĆ: Zoran došao sa sinom, od Marjanovića više niko, ali ona je bila tu (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

na groblje stigli oko 11 sati

TIHI POMEN SVIREPO UBIJENOJ JELENI MARJANOVIĆ: Zoran došao sa sinom, od Marjanovića više niko, ali ona je bila tu (FOTO)

Crna Hronika

BEOGRAD - Pomen Jeleni Marjanović (33), pevačici „Granda“, koja je 2. aprila pre četiri godine brutalno ubijena na nasipu u Crvenki kod Borče, održan je danas na groblju Zbeg u Borči. 

foto: Nemanja Nikolić

Pomenu su prisustvovali njen suprug Zoran Marjanović (42), njegov sin iz prvog braka Uroš i Marjanovićeva kuma Vera Vukomanović (62).

Porodica je na groblje pristigla oko 11 sati, a Zoran Marjanović je, s maskom na licu, prvi prišao grobu ubijene supruge. On je najpre položio cveće na Jelenin grob, a potom je prislonio ruku na spomenik i poljubio njenu sliku.

1 / 13 Foto: Nemanja Nikolić

Posle toga, Marjanović je seo na klupu nasrpam spomenika i tu proveo nekoliko minuta ćutajući i gledajući sliku ubijene supruge.

Ubrzo su mu se pridružili sin Uroš i kuma Vera, koji su takođe položili cveće na Jelenin grob. Zajedno su sačekali sveštenika, koga je kuma Vera pozdravila rečenicom: „Bog Vam pomogao“. Sveštenik je potom izgovorio molitvu, a nakon toga usledilo je posluženje žitom. Po odlasku sveštenika, porodica je ostala još nekoliko minuta na groblju, a kuma Vera je naposletku poljubila Jeleninu sliku i svi su potom otišli.

foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Zoran Marjanović zasad je jedini protiv koga se vodi sudski postupak za ubistvo Jelene Marjanović i on ishod tog postupka čeka na slobodi. Upravo je on organizovao danasnji pomen za pokojnu suprugu. Pre dva dana rekao je za Kurir da će ove godine na groblje izaći sam zbog vanrednog stanja i koronavirusa, ali su mu se ipak pridružili sin Uroš i kuma Vera.

(Kurir.rs/D. S.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...