IZBODEN NOŽEM U STOMAK: Navijač ubijen na splavu za vreme policijskog časa
Žrtva... Marko Veličkovski, Foto: Privatna Arhiva

ISTRAGA u toku: ZLOČIN ZADESIO SELO JABUKA KOD PANČEVA

IZBODEN NOŽEM U STOMAK: Navijač ubijen na splavu za vreme policijskog časa

Crna Hronika -

D. T. se sumnjiči da je ubio Veličkovskog tako što mu je zadao jedan ubod nožem u stomak, dok se M. P. na teret stavlja da mu je u tome pomagao

Viši sud u Pančevu odredio je jednomesečni pritvor D. T. (21) i M. P. (45), koji se sumnjiče da su u petak u naselju Jabuka kod Pančeva ubili svog druga Marka Veličkovskog (31).

Podsetimo, oni se sumnjiče da su posle svađe u petak, oko 21 sat, nasmrt izboli Veličkovskog, pa njegovo telo bacili na ulicu, gde je i pronađen.

- D. T. se sumnjiči da je ubio Veličkovskog tako što mu je zadao jedan ubod nožem u stomak, dok se M. P. na teret stavlja da mu je u tome pomagao. Oni su saslušani pred tužiocem, koji je zatražio određivanje pritvora kako ne bi uticali na svedoke, ali i zbog toga što je za delo za koje se sumnjiče zaprećena kazna zatvora veća od 10 godina. Osim toga, zbog ovog zločina došlo je i do uznemirenja javnosti - kazao je naš izvor iz istrage.

Naš izvor kaže da je tragedija mogla biti izbegnuta da je ubijeni mladić poštovao zabranu kretanja.

- Veličkovskog, navodno navijača Crvene zvezde, kobne večeri policija je uhvatila u kršenju policijskog časa i otpratila ga do kuće, ali je on ipak ponovo izašao i otišao na splav na Tamišu, na kome je ubijen - kaže izvor.

Kurir.rs/ J. I. Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja