PENZIONERKA UBILA SUPRUGA KOD PARAĆINA: Izmasakrirala muža motikom za cveće
Foto: Kurir

POMRAČENI UM

PENZIONERKA UBILA SUPRUGA KOD PARAĆINA: Izmasakrirala muža motikom za cveće

Crna Hronika -

Slavica Jablanović (63) alatom za okopavanje bašte do smrti udarala Milana (70), pa od komšija tražila da zovu Hitnu pomoć

Slavici Jablanović (63) određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je u subotu oko 5 sati u paraćinskom selu Buljane ubila supruga Milana (70). Sumnja se da su se supružnici posvađali u kući, posle čega su izleteli u dvorište, gde je Slavica dograbila prvi predmet koji joj se našao nadohvat ruke i njime počela besomučno da udara muža.

- Jablanovići imaju video-nadzor na kući i čuo sam da su kamere zabeležile zločin. Navodno, na snimku se vidi kako iz kuće prvo izlazi Slavica, a za njom i Milan. Po pokretima tela moglo bi se reći da su se raspravljali, a onda je Slavica uzela motičicu za okopavanje cveća i počela njome da ga udara u telo i glavu. Milan se u početku branio, pokušavao je rukama da zaštiti glavu, ali je na kraju pao, a ona je nastavila da ga udara. Mlatila ga je i drvenim delom, ali i oštrim - kaže šokirani komšija.

On dodaje da je čuo da je Milan zadobio čak 15 udaraca.

- Pošto je ubila Milana, otišla je kod komšinice i rekla joj da pozove Hitnu pomoć. Ljudi su pomislili da je Milanu pozlilo, pa su obavestili rođaka. Kada je rođak došao, imao je šta da vidi. Milan je ležao unakaženog lica i glave u lokvi krvi - priča komšija i dodaje da je Slavica navodno psihički bolesna, ali da se, koliko zna, nije lečila na psihijatriji.

- Možda ona i nije znala šta je uradila, sudeći po njenom psihičkom stanju. Bila je čudna, ponekad i agresivna. Upadala je komšijama u kuću i iz čista mira vikala i vređala. Niko joj to nije uzimao za zlo, jer smo znali da nije kako treba - priča komšija i dodaje da je Milan bio dobar čovek.

- Svi smo se pitali kako je Milan trpi uopšte, baš mu je pravila probleme - priča sagovornik.

Jablanovići bili imućni Radili u Americi

Meštani Buljana pričaju da su Slavica i Milan jedno vreme živeli u Americi. - Ona je svojevremeno radila u štofari, završila je tekstilnu školu. Kada se udala za Milana, otišli su u Ameriku. Šta se tamo desilo, ne znam, ali ona se pre oko 15 godina vratila u Srbiju sa decom, a Milan je ostao. Kasnije je ponovo odveo decu, koja su sada tamo. Milan je pre oko pet godina stekao američku penziju i došao je u Srbiju - priča komšija.

Kurir/J. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track