MANDA JE LIKVIDIRAN S ARKANOM PRE 20 GODINA, A NJEGOV SIN OTKRIVA Jedva sačuvao glavu u Njujorku 1992, evo šta se desilo
Foto: Privatna Arhiva

otkrivena dugo čuvana tajna

MANDA JE LIKVIDIRAN S ARKANOM PRE 20 GODINA, A NJEGOV SIN OTKRIVA Jedva sačuvao glavu u Njujorku 1992, evo šta se desilo

Crna Hronika -

Aleksandar Mandić, sin pokojnog Milenka Mandića otkrio je događaj iz života njegovog oca koji je tada mogao da ga košta glave.

Poznati biznismen Milenko Mandić Manda ubijen je 15. januara u hotelu "Interkontinetal" zajedno sa Željkom Ražnatovićem i Draganom Garićem.

Iako je od tada prošlo 20 godina, anegdote vezane za buran život ovog beogradskog šmekera prepričavaju se i danas, a njegov jedini naslednik, sin Aleksandar otkrio je događaj koja će se naći u njegovoj knjizi "Moj otac, Milenko Mandić Manda".

- Bila je to 1992. godina. Manda i čuveni Slavko Mijović boravili su u Njujorku tri meseca u gostima kod tadašnjeg velikog bosa! Za to vreme upoznali su mnoge svetske face, između ostalih Majka Tajsona i Silvestera Stalonea. Moj otac je došao oduševljen sa tog putovanja, a sa sobom je doneo torbe pune kaseta Tajsonovih treninga. Oni su tom prilikom obišli i Južnu Ameriku - rekao je Aleksandar, a onda otkrio kako njegov otac zamalo nije izgubio život.

- Postoji jedna anegdota koja je zadesila oca i Slavka. Naime, po dolasku u Njujork, trebalo je da kažu lozinku, koju su zaboravili. Olako je mogao da ispadne problem, jer je u to vreme taj "boss" kod kojeg si išli bio strah i trepet u celoj Americi. Posle im je rečeno da, ko zaboravi lozinku završi obešen na drvetu, ali srećom naišla je njihova "veza" i problem je bio rešen, pa su sačuvali glave na ramenima - ispričao je Mandić.

(Kurir.rs/Pink.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja