MAJKA UMRLA NA GROBU SINA: Suzana sahranjena pokraj svog Vuka (11)
Novo groblje... Suzana Bojanić, Foto: Kurir/Jelena Ivić, Facebook

BOL

MAJKA UMRLA NA GROBU SINA: Suzana sahranjena pokraj svog Vuka (11)

Crna Hronika -

Od preminule Suzane, kojoj je, kako kažu poznanici, srce prepuklo od tuge za sinom, koji je 2018. godine tragično preminuo, juče su se oprostili porodica i malobrojni rođaci

Suzana Bojanić (44), koja je u nedelju preminula na grobu svog sina Vuka (11), sahranjena je juče na Novom groblju, i to na istom mestu na kom je izdahnula.

Od preminule Suzane, kojoj je, kako kažu poznanici, srce prepuklo od tuge za sinom, koji je 2018. godine tragično preminuo, juče su se oprostili porodica i malobrojni rođaci.

- Suprug i dve ćerke odlučili su da je sahrane u istoj grobnici u kojoj su pre dve godine sahranili malog Vuka. Suzana će počivati kraj svog mezimca, za kojim je toliko patila - rekla je rođaka.

Nesrećna majka u nedelju je, uprkos policijskom času, otišla na Novo groblje. Ostavila je cveće i zapalila sveću pokojnom sinu, posle čega je preminula.

Poznanici kažu da je Suzana 22. marta 2018. našla sina mrtvog u sobi. - Dečak se obesio o kvaku tokom igre. Od tog dana Suzana je bila na lekovima i videlo se da samo želi da se pridruži svom anđelu - rekli su.

Kurir.rs/ J. I. Foto: Kurir/Jelena Ivić, Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track