KAMERA SNIMILA SVIREPO UBISTVO KOD PARAĆINA: Slavica istrčala iz kuće, za njom muž, a onda je počeo KRVAVI PIR!
Foto: Kurir

strašna porodična tragedija

KAMERA SNIMILA SVIREPO UBISTVO KOD PARAĆINA: Slavica istrčala iz kuće, za njom muž, a onda je počeo KRVAVI PIR!

Crna Hronika -

Slavici Jablanović (63) određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je u subotu oko pet sati u selu Buljane ubila supruga Milana (70).

Supružnici su se kobnog dana posvađali u kući, posle čega su istrčali u dvorište, gde je Slavica dograbila prvi predmet koji joj se našao nadohvat ruke i njime počela besumučno da udara muža. Potom je otišla kod komšija tražeći da zovu Hitnu pomoć.

Prema rečima jednog od njih, Jablanovići na kući imaju video-nadzor, koji je zabeležio zločin.

- Čuo sam da se na snimku vidi kako iz kuće prvo izlazi Slavica, a za njom i Milan. Valjda su se raspravlja, a onda je uzela motiku za okopavanje cveća i počela njom da ga udara u telo i glavu. Milan se najpre branio, pokušavao je rukama da zaštiti glavu - objašnjava komšija i dodaje:

- Na kraju je pao, a ona je nastavila da ga udara. Udarala ga je i drvenim, ali i oštrim delom. Čuo sam da ga je udarila 15 puta - priča jedan od komšija i dodaje kako je rođak, kada je došao, zatekao Milana unakaženog i u lokvi krvi - ispričao je komšija.

foto: Kurir

Komšije Jablanovića pričaju da su Milan i Slavica jedno vreme živeli u Americi. Ona nije mogla da podnese život tamo, strahovala je da neki ljudi žele da joj naude, tako je, navodno, pričala komšijama.

U Srbiju se sa decom vratila pre 15 godina, dok je Milan ostao dok nije stekao američku penziju.

Slavica je, navodno, psihički bolesnik, a njeno stanje se pogoršalo otkako je proglašeno vanredno stanje.

- Po ceo dan je hodala putem, išla je negde, držeći tojagu, nije znala ni gde da ide. Živci su je terali na ulicu, a Milan joj je verovatno branio da izlazi kad je policijski čas. Mora da su se i zbog toga svađali - pričaju komšije.

Kurir.rs/Srbija danas

Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track