KOŠMAR NA PUTU ZA KIKINDU: Vozač naleteo na neosvetljenu konjsku zapregu, dvoje teško povređeno, stradao konj
Foto: S.U., Ilustracija

Na putu između Banatske Topole i Kikinde

KOŠMAR NA PUTU ZA KIKINDU: Vozač naleteo na neosvetljenu konjsku zapregu, dvoje teško povređeno, stradao konj

Crna Hronika -

KIKINDA - L. N. (59) iz Banatske Topole, vozač "lade nive", naleteo je prethodne noći na neosvetljeno zaprežno vozilo. Teška saobraćajna nesreća dogodila se oko 22.30 na putu između Banatske Topole i Kikinde. Od siline udara, teške telesne povrede zadobili su muškarac i žena na zaprežnom vozilu, dok je konj smrtno stradao:

- Muškarac H.P.(35) iz Tobe, hitno je u besvesnom stanju prebačen u Klinički centar Vojvodine, dok je žena Z.B. (31) iz Tobe hospitalizovana u kikindskoj bolnici. I ona je u našu bolnicu dopremljena u besvesnom stanju. Zaprežno vozilo kretalo se iz pravca Banatske Topole prema Kikindi, dok je iz suprotnog pravca dolazilo drugo vozilo, pa se sumnja da je zaslepelo vozača “lade nive” koji se otpozadi zakucao u neosvetljeno zaprežno vozilo - detalji su košmarne saobraćajne nesreće. Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici kikindske policije i nadležnog tužilaštva.

Jožef M. (61) iz Ade, poginuo je septembra prošle godine u sličnim okolnostima. Nesrećni čovek upravljao je zapregom na koju naletelo taksi vozilo marke „sitroen C5“. Do košmarnog sudara došlo je nedaleko od izlaza iz Ade u pravcu Sente, a smrtno je stradao i konj koji je vukao zapregu. Na zaprežno vozilo otpozadi je naletelo putničko taksi vozilo kojim je upravljao Đ. K. (50) iz Sente. Vozač i putnica u automobilu zadobili su lakše telesne povrede.

(Kurir.rs/S.U./Foto: S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track