ŠOK DETALJI KRIMINALNOG OBRAČUNA U PAZARU Slučajnu prolaznicu METAK pogodio u USTA Od sigurne smrti delila je 3 mm
Foto: Youtube Printscreen, Indeksonline

pucnjava u novom pazaru

ŠOK DETALJI KRIMINALNOG OBRAČUNA U PAZARU Slučajnu prolaznicu METAK pogodio u USTA Od sigurne smrti delila je 3 mm

Crna Hronika -

U revolveraškom obračunu dve grupe Novopazaraca, u subotu kasno uveče je u naselju Šestovo, teško je ranjena mlađa žena, slučajna prolaznica, koja je pogođena u glavu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su B. M. (32), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju, I. M.(31) zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i laka telesna povreda i I. M. (35), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

-Jedan projektil pogodio je tridesetpetogodišnju ženu, slučajnu prolaznicu i teže je povredio - saopštila je policija.

Teške telesne povrede kod prolaznice

Ona je operisana u novopazarskoj bolnici gde su joj lekari izvadili metak koji je pogodio u usta i zaustavio se u predelu uveta. Žena ima teško oštećenje vilice i zuba i van životne je opasnosti. Lekari tvrde da je imala mnogo sreće, jer su je od sigurne smrti delila samo tri-četiri milimetra.

Ranjena žena živi u prigradskom naselju Postenje, oko 22 sata iz grada se kombijem kojim je upravljao njen suprug vraćala kući, a u jednom trenutku, u naselju Šestovo, naišli su na preprečeni auto i tuču na putu u kojoj je učestovalo više osoba i više vozila i u kojoj su se čuli pištoljski pucnji.

Dok su vozila koja su bila ispred njih pokušavala da se okrenu i vrate nazad, metak je probio šoferšajbnu njihovog kombija i ženu koja je sedela na mestu suvozača pogodio direktno u glavu.

foto: Dado Đilas

Ona je brzo prevezena u bolnicu, a opšta tuča i pucnjava, započete u jednom ugostiteljskom lokalu, nastavljene su duž celog naselja Šestovo, sve do ulaza u Novi Pazar. Na mesto događaja, gde su se mogli videti tragovi krvi, odmah su stigle jake policijske snage koje su identifikovale i pohapsile aktere obračuna.

Sumnja se da je ispred jednog ugostiteljskog lokala došlo do sukoba osumnjičenih zbog čega je I. M. (31) nožem zadao ubodne rane i posekotine B. M. i I. M., a zatim je, kako se sumnja, B. M. ispalio više projektila iz pištolja.

Jedan projektil pogodio je slučajnu prolaznicu. Nedaleko od mesta događaja pronađen je pištolj iz kog je pucao B. M., koji će odgovarati i za nezakonito posedovanje vatrenog oružja. Policija traga za još jednom osobom za koju se sumnja da je učestvovala u obračunu. Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanj do 48 sati.

U saopštenju policije ne navodi se zbog čega je došlo do tuče i pucnjave. Svi akteri odranije su poznati policiji.

Nedaleko od mesta događaja pronađen je pištolj za koji se sumnja da ga je upotrebio B.M. zbog čega će protiv njega biti podneta krivična prijava i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track