DETALJI SRPSKOG SLUČAJA KOJI JE ŠOKIRAO BEČ: Evo kojim je otrovom lekar iz ugledne BG porodice filovao tortu za kolege!
Foto: Shutterstock

zbog nesrećne ljubavi

DETALJI SRPSKOG SLUČAJA KOJI JE ŠOKIRAO BEČ: Evo kojim je otrovom lekar iz ugledne BG porodice filovao tortu za kolege!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Austrijska policija uhapsila je u Beču lekara, psihijatra, srpskog porekla, zbog sumnje da je drogirao svoje kolege u zatvoru, u Donjoj Austriji, gde rade, tako što im je "poslužio" tortu koja je bila puna otrova.

Prema pisanju austrijskih medija, nekoliko lekara se nakon konzumiranja otrovnog kolača osećalo loše, a jedan od njih završio je i u bolnici.

Prvo se sumnjalo da imaju koronu, ali kad su im u krvi pronađeni tragovi lekova "truksal" i "benzodijazepam", pokrenuta je istraga koja je dovela do srpskog lekara, koji, kako se navodi, potiče iz ugledne beogradske porodice, pišu Novosti.

foto: Glbnews.at printscreen

Na ovakav korak se, najverovatnije, odlučio zbog ličnog sukoba sa svojim kolegama, a pominje se i neuzvraćena pažnja jedne doktorke.

Inspektori kriminalističke policije potražili su ga na poslu kako bi sa njim razgovarali, međutim, tamo ga nisu pronašli. Nakon kraćeg bekstva, ipak su ga uhvatili i trenutno se nalazi u pritvoru u Kornojburgu. Na teret mu se stavljaju krivična dela teške telesne povrede i nanošenje materijalne štete.

(Kurir.rs/Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track