POHAPŠENI VOLPEOVCI: Tražili auto zbog nepostojećeg duga, PALI KOD NOTARA!
Arhivska fotografija, Foto: MUP Srbije

Iza spektakularne akcija policije u Kragujevcu

POHAPŠENI VOLPEOVCI: Tražili auto zbog nepostojećeg duga, PALI KOD NOTARA!

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su B. B. (1988), D. T. (1981) i R. P. (1985) iz Kragujevca, kao i N. K. (1990) iz okoline Knića, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo iznuda u pokušaju, saopštio je MUP.

Oni se sumnjiče da su u poslednja četiri meseca, više puta, mladića (27) i zahtevali da svoj automobil, prenese na N. K. zbog navodnog duga.

Sumnja se, kaže policija da su oštećenom tom prilikom pretili da će mu, ukoliko odbije, pucati u noge.

Policija ih je uhapsila na području Kragujevca neposredno nakon što su, kako se sumnja, pokušali da kod notara izvrše prenos vlasništva vozila.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovcu.

Inače, među uhapšenima su i vođe kriminalne grupe tzv "Volpeovci".

foto: Kurir

Šira javnost u Srbiji za njih je saznala posle tuče u istoimenom klubu „Volpe“, početkom novembra pretprošle godine, kada je masakiran ovdašnji bokser Jovica Lešnjak. Posle toga uhapšen su B.B. i njegov brat, a proces se vodi u ovdašnjem sudu. Imidž grupe za koju se godinama vezuju prebijanja, reket, pucnjave jeste da nose duge brade, ošišani su na ćelavo- a zaštitni znak im je bio žuti „hamer“

Kurir.rs / D. A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track