POHAPŠENI NAPADAČI NA ZVICERA, VOĐU KAVČANA Srbin, Crnogorac i Makedonac sasuli 5 HITACA u Radoja! Pogledajte kako beže
Foto: Privatna arhiva, Printscreen

osumnjičeni u pritvoru

POHAPŠENI NAPADAČI NA ZVICERA, VOĐU KAVČANA Srbin, Crnogorac i Makedonac sasuli 5 HITACA u Radoja! Pogledajte kako beže

Crna Hronika -

Osumnjičeni za napad na Zvicera prilikom hapšenja pružali su otpor i pokušali da pobegnu, ali ih je ukrajinska policija savladala

BEOGRAD - Napadači na šefa kavačkog klana Radoja Zvicera koji je juče teško ranjen u centru Kijeva, glavnog grada Ukrajine, uhapšeni su u tom gradu.

Pogledajte šta se događalo posle hitaca sasutih u Zvicera...

1 / 3 Foto: Printscreen

Kako je saopštila tamošnja policija, reč je o državljanima Srbije, Crne Gore i Makedonije. Osumnjičeni za napad na Zvicera prilikom hapšenja su pružali otpor i pokušali su da pobegnu tamošnjoj policiji, međutim oni su uspeli da ih savladaju.

foto: tna.ua printscreen

Prema pisanju pojedinih beogradskih medija, Zvicer je navodno ubijen u ovom napadu ali zvanične potvrde zasad još nema.

Podsetimo, kako je javio ukrajinski portal Obozrevatel, nepoznati napadači starosti između 35 i 45 godina su posle zločina zapalili automobil "smart" i umalo i sami stradali jer je auto buknuo i jedan od napadača je zadobio opekotine po telu. Oni su uspeli da pobegnu sa lica mesta.

Policija intezivno traga za njima i u akciji nazvanoj "Sirena" krenuo u potragu za egzekutorima. Policija je dala opis dvojice napadača. Jedan od njih je star između 30-45 godina, visok 180-185 cm, vitke građe, s crnom kosom i bočnim pramenovima. Bio je u beloj trenerci i crnim patikama. Drugi napadač je star 35-40 godina, visok je 175-180 cm, mršav. Nosio je zelenu sportsku kapu, crnu trenerku i belu medicinsku masku.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track