EKSKLUZIVNO VOĐA VARVARA ZA KURIR: Srbi i Crnogorci su braća, ne planiramo nikakve napade, politika nas ne zanima
Foto: Pritnscreen

navijači nisu planirali napade

EKSKLUZIVNO VOĐA VARVARA ZA KURIR: Srbi i Crnogorci su braća, ne planiramo nikakve napade, politika nas ne zanima

Crna Hronika -

Aleksandar Čaka Ivanović, jedan od vođa navijača Budućnosti, ekskluzivno za Kurir kaže da nisu tačni navodi pojedinih medija da su "Varvari" planirali napad na srpske turiste ovog leta u Crnoj Gori.

On napominje da ovu navijačku grupu politika ne interesuje i da su Srbi i ove godine što se njih tiče, dobrodošli.

- Crtaju nam se mete, gnusne su laži da smo planirali ili planiramo bilo kakve napade. Nas, Srbe i Crnogorce okupljene zajedno na tribinama politika ne zanima, mi smo braća, vezuje nas ljubav prema klubu a naša stranka je Budućnost - kaže za Kurir jedan od vođa "Varvara".

Aleksandar Čaka Ivanović u prilog tome da im naši državljani nisu neprijatelji napominje i da su navijači Budućnosti "pobratimi sa navijačima Radničkog iz Niša".

foto: Printscreen

- Mi smo jedina organizacija koju niko ne kontroliše, kod nas nema politike, svi smo braća, i Srbi i Crnogorci - kaže Ivanović.

Podsetimo, pojedini mediji objavili su da je crnogorska policija uhapsila grupu "Varvara" kod kojih su nađene nalepnice "Srbe na vrbe" i "Srbi van iz Montenegra", kao i da su se oni spremali da tokom sezone u Budvi, Kotoru i Tivtu linčuju turiste iz Srbije, razbijaju im kola, skidaju registracije i lepe nalepnice na njih.

- To su gnusne laži i ne razumemo čiji je interes da ih plasira. Niti je ko od nas hvala Bogu uhapšen, niti smo spremali, niti spremamo bilo kakve akcije protiv turista, naročito ne iz Srbije, tako da nalogodavcima ovakvih tekstova poručujemo da ne skupljaju političke poene preko naših leđa - prokomentarisao je ove navode Čaka Ivanović.

(Kurir.rs/ J. Spasić/ foto Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track