UKRAJINSKA POLICIJA OBJAVILA SNIMAK NA KOM SE VIDE LICA NAPADAČA NA ZVICERA: Evo kako su izgledali minut posle hapšenja
Foto: Youtube Printscreen

Pokušaj ubistva vođe kavačkog klana

UKRAJINSKA POLICIJA OBJAVILA SNIMAK NA KOM SE VIDE LICA NAPADAČA NA ZVICERA: Evo kako su izgledali minut posle hapšenja

Crna Hronika -

Radoje Zvicer, vođa kavačkog klana, teško je ranjen u pucnjavi koja se dogodila juče su u glavnom gradu Ukrajine, Kijevu, a kako Kurir nezvanično saznaje, reč je o državljanima Srbije - Petru J. (46) i Milanu B. (31).

U izveštajima ukrajinske policije se uz imena dva Srbina, spominju i dva Crnogorca i Makedonac.

foto: т.ме/мосиицхук72

Kada je reč o osumnjičenim državljanima Crne Gore, tamošnji mediji navode je da je reč o Stefanu Đ. i Emilu T. Inače, prvi Stefan bio je na crvenoj Interpolovoj poternici zbog ubistva jednog Baranina J.K.

Podsetimo, kako su preneli ukrajinski mediji, u Zvicera je ispaljeno sedam hitaca od kojih ga je pet pogodilo u trup. Zvicer se nalazi u teškom stanju u bolnici.

foto: Facebook Printscreen

Kako je javio ukrajinski portal Obozrevatel, nepoznati napadači starosti između 35 i 45 godina su posle zločina zapalili automobil "smart" i umalo i sami stradali jer je auto buknuo i jedan od napadača je zadobio opekotine po glavi itelu. Atentatori su uspeli da pobegnu sa lica mesta.

Napadači su danas uhapšeni, a kako je saopštila tamošnja policija, reč je o državljanima Srbije, Crne Gore i Makedonije. Osumnjičeni za napad na Zvicera prilikom hapšenja su pružali otpor i pokušali su da pobegnu tamošnjoj policiji, međutim oni su uspeli da ih savladaju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track