EVO SNIMKA HAPŠENJA I DETALJI DERNEKA TIJANE AJFON: Pun čamac STARLETA ilegalno preko Drine prebacila u Bijeljinu VIDEO
Foto: Printscreen YT

​ ​Tijana se jutros oglasila na svom Instagram profilu

EVO SNIMKA HAPŠENJA I DETALJI DERNEKA TIJANE AJFON: Pun čamac STARLETA ilegalno preko Drine prebacila u Bijeljinu VIDEO

Crna Hronika -

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, uhapšena je u Bijeljini

Avaz je došao posed ekskluzivne fotografije srbijanske starlete Tijane Ajfon iz policijske stanice u Bijeljini. Ona je uhapšena sinoć u okviru policijske u tom gradu usmerene protiv organiziranog kriminala.

Na području Suvog Polja kod Bijeljine pretresena je vikendica u kojoj su zatečene 35 krimogene osobe među kojima je bila i starleta.

Ona je najverovatnije ilegalno ušla u BiH preko Drine u čamcu sa još nekoliko devojaka koje je vodila na žurku u vikendici.

Policija je upala u vikendicu te uhapsila 35 osoba, 26 muškaraca i devet devojaka. Oduzet je kokain, velika količina oružja i novac.

Prema saznanjima Faktora, uhapšeni su Milisav Tomić i Aleksandar Gajić, obojica iz Bijeljine, Pavle Stević i Srđan Mićić, obojica iz Brčkog, Željko Simić i Savo Simić, obojica iz Ugljevika, Radan Dotlić, Siniša Perić, Radoslav Simić, Danijel Perić, Zlatan Ćuk, Vladan Kakuća i Željko Vujić, svi iz Bijeljine, Adi Bajgorić iz Slovenije, Elvis Hodžić iz Lukavca i Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon iz Rume.

1 / 4 Foto: Avaz

Takođe, u službene policijske prostorije dovedeni su i Sašo Belić, Riccardo Merdausl, Slaviša Drobić i Slavko Vinčić, svi iz Slovenije, Saša Petrović (žena) iz Čačka, Sofija Gačić i Marija Krstić iz Beograda, Jovana Denić iz Mladenovca, te Dejan Kakuća, Marko Erkić, Damir Hamzić i Aleksa Despotović, svi iz Bijeljine.

(Kurir.rs/Avaz/Faktor)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track