Najnovije vesti

JEZIVE SLIKE ZVICERA U BOLNICI Pogledajte kako supruga Tamara pokušava da ga odbrani! UZNEMIRUJUĆE
Foto: detective-info.com.ua

krimi priča

JEZIVE SLIKE ZVICERA U BOLNICI Pogledajte kako supruga Tamara pokušava da ga odbrani! UZNEMIRUJUĆE

Crna Hronika

Tamara Zvicer (35), supruga Radivoja Zvicera (37), navodnog vođe "kavačkog klana" koji je pre nekoliko dana izrešetan dok je džogirao u kvartu u kom živi u Kijevu, prema pisanju ukrajinskog portala "Detektiv-info" saznaje da je ona pucala na anapadače i tako odbranila svog supruga!

- Pucala je na napadače i vrištala. Upravo je ovaj njen poztez sprečio napadače da dokrajče Zvicera. Ona ih je naterala da beže - rekao je izvor portala Detective-info.

foto: detective-info.com.ua

Prema snimcima koje je ovaj portal objavio jasno se vidi kako Tamara u ruci drži pištolj. Naime, ovaj portal objavio je i jezive slike Radivoja Zvicera iz bolnice.

1 / 4 Foto: detective-info.com.ua

Podsetimo, ukrajinska policija koja radi na rasvetljavanju pokušaja ubistva navodnog vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera (37) pored dva Srbina i dva Crnogorca koji se dovode u vezu sa atentatom, uhapsili su i svog kolegu Rostislava Černobrivija, višeg narednika ukrajinske policije.

Službenik nacionalne policije, kako navode, uhapšen je tokom akcije specijalaca koji su posle pucnjave u Odesi lisice na ruke stavili srpskim državljanima Milanu Brankoviću (31) i Petru Jovanoviću (46), kao i Crnogorcima Emilu Tuzoviću (30) i Stefan Đukić (30). Sumnja se da im je policajac davao logističku podršku i odavao informacije od kako su početkom maja ušli u Ukrajinu.

Dvojica osumnjičenih uspela su da pobegnu, a za dvojicom osumnjičenih, još uvek se traga. Zvicer koji je pogođen sa tri hica u grudi je u teškom stanju i bori se za život.

Kurir.rs / E.K. / Foto: DETECTIVE-INFO.COM.UA

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...