stravična saobraćajka kod preljine

POGLEDAJTE PRVE SNIMKE S MESTA NESREĆE NA AUTO-PUTU MILOŠ VELIKI: Stefan izgubio kontrolu, pa ispao iz auta UŽAS

Crna Hronika -

Na auto-putu Miloš Veliki, u blizini naplatne rampe u Preljini pronađeno je telo mlađe muške osobe, a njegovo vozilo nešto dalje.

Stefan P. vozio je automobil marke "opel astra" i kretao se iz pravca Beograda ka Preljini, i, pretpostavlja se, zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom. Na dva mesta udario je i očešao zaštinu ogradu i nakon toga sleteo van kolovoza, gde se nakon tumbanja vozilo prevrnulo na krov i zaustavilo u kanalu pored puta. Vozač je ispao iz automobila na kolovoz i preko tela koje je ležalo na putu prešlo je nekoliko vozila.

foto: RINA

Vozači su alkotestirani i nemaju alkohola u krvi. Sva četiri vozača i njihova vozila su zatečeni u blizini mesta nesreće. Svi su izjavili da su prešli preko tela koje je ležalo na kolovozu nakon čega su se zaustavili i prijavili slučaj policiji.

foto: RINA

U jutanjim satima obavljen je kriminalističko tehnički pregled 4 vozila, kao i pregled video nadzora kako bi se utvrdilo da li je još neko od vozila prešlo preko tela.

foto: RINA

Vozač koji je poginuo nije koristio sigurnosni pojas.

Policija je dojavu o saobraćajnoj nesreći primila oko ponoći, a noćas su automobili bili preusmereni na Ibarsku magitralu, saobraćaj se normalizovao rano jutros.

(Kurir.rs/RINA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track