JEZIVA POZADINA MASAKRA U SURDULICI: Safeta se vratila iz Nemačke nesluteći da ide pravo POD NOŽ POMAHNITALOM UBICI!
Foto: Facebook

STRAVIČNO

JEZIVA POZADINA MASAKRA U SURDULICI: Safeta se vratila iz Nemačke nesluteći da ide pravo POD NOŽ POMAHNITALOM UBICI!

Crna Hronika -

Komšije pričaju da je Dragoljub Ajdić (52), koji je ubio supružnike Eldezu (46) i Safeta Sinanovića (52), planirao zločin i da je kobnog jutra čekao da Sinanovići završe kupovinu kako bi im presudio

Dragoljub i Eldeza bili su ljubavnoj vezi, iako je ona bila udata za Safeta. Dragoljub ju je pritiskao da se razvede od muža i otpočne bračni život s njim. Međutim, umesto toga, Eldeza je odlučila da ostavi ljubavnika i da nastavi život sa suprugom.

foto: Printscreen/Pink

Ovo su za Kurir ispričale komšije supružnika Safeta (52) i Eldeze Sinanović (46), koje je prekjuče usred bela dana na ulici u naselju Čardačište u Surdulici ubio Dragoljub Ajdić (52), pa izvršio samoubistvo. Uznemirene komšije kažu da nema sumnje da je Dragoljub počinio zločin iz patološke ljubomore.

- Eledezu sam sreo nekoliko sati pre tragedije, išla je u kupovinu. Pričala mi je da je tek došla iz Nemačke i da ide u prodavnicu da pokupuje namirnice. I Dragoljuba sam video pre zločina, bio je u kolima i mahnuo mi - kaže komšija ubijenog bračnog para, ali i Ajdića.

foto: Printscreen/Pink

Meštani pričaju da je Ajdić kobnog dana od jutra kružio naseljem u "opel zafiri". - Vozio je gore-dole. Nije nam tada bilo čudno, ali sada nam je jasno da je on vrebao Sinanoviće, a kada ih je ugledao kako se vraćaju iz kupovine, zaleteo se kolima na njih. Verovatno je hteo da ih oboje pregazi, ali je Eldeza uspela da odskoči u stranu, dok je Safet završio ispod točkova. Žena je počela da trči ka policijskoj stanici, ali ju je pomahnitali ljubavnik sustigao posle 200 metara, uhvatio je za kosu i prerezao joj grkljan, a onda istim nožem preklao i sebe, i to iz trećeg puta - kaže za Kurir komšija.

Žena ga napustila

Meštani surduličkog naselja Čardačište pričaju da je Dragoljub Ajdić bio oženjen i da iz tog braka ima decu. - Priča se da ga je supruga napustila jer je bio nasilan prema njoj. Navodno ju je tukao i maltretirao - kažu sagovornici i dodaju da je, bez obzira na sve, Dragoljub bio dobar kao komšija, a isto mišljenje imaju i o Sinanovićima.

Kako dodaje, u naselju je bila javna tajna da su Eldeza i Dragoljub u vezi. - Svašta se pričalo. Navodno su njih dvoje dugo ljubavisali. Poslednjih meseci, otkako je uvedeno vanredno stanje, bili su u Nemačkoj. Eldeza je bila kod sinova, a Dragoljub je isto jedno vreme bio tamo. Čuo sam da su se viđali i u Nemačkoj, da je Dragoljub bio ubeđen da će se ona razvesti, ali kada se vratila u Surdulicu, otišla je mužu, što Dragoljub nije mogao da preboli. Pretio je da će ih ubiti i na kraju je to i ostvario - kaže komšija i nastavlja:

Misterija cegera

Posle krvavog pira na mestu dvostrukog ubistva i samoubistva bili su vidljivi tragovi krvi, kao i rasute namirnice. - U cegeru koji su Sinanovići vukli sa sobom, pored hrane, bio je i novac, kao i izvesna količina zlata - pričaju meštani.

- Safet je ranije navodno voleo da se kocka, dosta vremena je provodio van kuće. Eldeza se onda priklonila Dragoljubu. U međuvremenu se predomislila i želela je da prekine aferu, ali Dragoljub nije želeo isto. Komšije kažu da ubijeni supružnici imaju dva sina i ćerku, kao i unučiće. Sinovi su juče došli iz Nemačke kako bi sahranili roditelje.

Kurir.rs/Dragan Milošević

foto:Dragan Milošević, privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track