NOVI ŠOK! TIJANA BILA SAMO MAMAC Policija je tražila NJIH! Govorilo se da je otkucala šefica, priča je SKROZ DRUGAČIJA!
Foto: Printscreen

Isplivali novi detalji hapšenja Tijane Ajfon

NOVI ŠOK! TIJANA BILA SAMO MAMAC Policija je tražila NJIH! Govorilo se da je otkucala šefica, priča je SKROZ DRUGAČIJA!

Crna Hronika -

Njeno hapšenje usledilo je nakon dužeg praćenja međunarodne kriminalne grupe sa kojom se sastala u luksuznoj vikendici u okolini Bijeljine.

Kada su se svi okupili, Tijana Ajfon je na dogovorene orgije dovela devet devojaka, prva pića su popijena i žurka prepuna bahanalija je počela, u vikendicu je upala policija.

Sa Tijanom Ajfon, u akciji kodnog imena "Kristal", uhapšeno je 16 osoba, članova organizovane međunarodne kriminalne grupe osumnjičene za više krivičnih dela, od čega 14 njih iz BiH, jedan državljanin Slovenije i Maksimovićeva.

Na spisku uhapšenih nalaze se i imena dobro poznata organima bezbednosti, poput Dragana Ćuka i Elvisa Hodžića, a upravo zahvaljujući njima, raskrinkana je organizovana grupa, ali i orgije koje su se te noći odvijale u luksuznoj vikendici sa bazenom ispred koje je bilo parkirano na desetine luksuznih automobila.

Inspektori su došli do informacija da se na području Bijeljine organizuju žurke ovog tipa, te da će se tog dana održati jedna takva bahata "žurka".

1 / 10 Foto: Printscreen

Kada su policajci videli da su u vikendicu dovedene i devojke, upali su u kuću i stavili lisice na ruke svim prisutnim osobama.

Uprkos tome što su pojedini mediji preneli da je Tijanu Ajfon "otkucala" bivša šefica, sa Zvezdare, ispostavilo se da je akcija usledila samo zahvaljujući pripadnicima tamošnjeg MUP.

Inače, Sud u Bosni i Hercegovini odredio je jednomesečni pritvor Tijani Maksimović a tokom saslušanja u Tužilaštvu i Sudu BiH ona je negirala krivicu i odbacila optužbe da je ona organizovala i dovela devojke u vikendicu u Suvom Polju kod Bijeljine.

(Kurir.rs)

POLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track